BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 24 juli 2009

Trött dag...

Klockan hann bli halv 3 inatt innan pappa & mamma kom hem. Då hade pappa fått tid till röntgen klockan 8 som imorse. Mer visste jag inte då. Men jag kunde gå och lägga mig!!
Vaknade vid 8 imorse och var väl inte direkt pigg... Men det fick gå.

Idag har jag och Max bakat kanelbullar, granntjejen Ella var med och hjälpte till och fick med sig ett par bullar. Hon och Max funkar jättebra ihop!
Jocke var och spelade golf men kom hem tidigare för det började åska ordentligt. Regnade och åskade som bara den. Sen försvann det lika plötsligt som det kom och blev jättefint väder... Mysko som bara den.

Ringde mamma o pappa på eftermiddagen för att höra hur det var med pappa och då berättade pappa att det var en inflammation i gallblåsan och att han hade gallstenar. De trodde även på en början till magsår. När inflammationen har försvunnit i gallblåsan ska de operera bort den...
Eg ville de lägga in pappa men han fick åka hem om han lovade att infinna sig där på söndag morgon för leverprovtagning! Skönt att det inte var värre ändå...

Jag, Max och Leo ska åka ner till Dalby på söndag eftersom jag ska på återbesök med Leo på måndag eftermiddag. Jocke jobbar så då får mormor, morfar & moster leka med Max! Snacka om win-win-situation! :-)

Nu sitter jag uppe och ska ge Leo hans 12-mål inatt igen. Jocke börjar jobba klockan 6 imorgon bitti så jag kan inte gärna be honom sitta uppe... Somnade till en halvtimme nu vid halv tio... Är riktigt trött! Fr försöka vila imorgon... Kanske sova middag med Max! :-)

0 hade något att säga!: