BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 28 juli 2009

Kväll igen...

Blev handlat en del till killarna idag, byxor och långärmat till Max och lite till Leo, även om han inte direkt behövde ngt... =) Köpte en topp och en lång tröja till mig själv oxå! Hela 150 kr gick det på!!

Var första gången på väldigt länge som jag gick på Väla och jag måste säga att jag går lika gärna på Familia. Det är lugnare där... Samma butiker, åtminstone dom som jag handlar i. Jag hann inte med att köpa kattmat innan det var dags att hämta Max så efter jag hämtat honom så åkte vi till Familia och fixade det. Skulle även kolla på ett par fräcka skor som jag ville köpa till Max. Tyvärr var de slut men det slutade med tre par nya skor ändå...Skitfräcka dojor om jag får säga det själv!

Jocke hade bytt arbetstid, eftersom de skulle till jägersro ikväll. Så han kom hem vid halv 4 och stack vid 4-halv 5. Jag och Max var ute och lekte lite sen gjorde jag middag till oss, blev kokt korv och potatismos. Enkelt med gott. Nu ikväll var farmor här en stund så Max fick cyklat en tur och sparkat fotboll.

Nu har Max precis somnat så lugnet har sänkt sig. Jag ska ta fram strykbrädan och namna alla nya kläder... Har inte gjort det på jättelänge så det är en del som behöver namnas. Måste ha med mig kläder till dagis oxå.

1 hade något att säga!:

Em sa...

"I dont care how comfortable they are, crocs still make you look like a jackass" ;)