BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 4 juli 2009

Slutkörd kille...

Kl. 07,21
Igår blev det mycket lekt för Max. Först på dagen lekte han med Ella (grannen mitt emot) sen på kvällen var vi bjudna till Poppe, Åsa och Elsa. Elsa och Max lekte och busade som bara den. Max lärde sig att hoppa genom vattenspridare hos dem igår, papporna föregick med gott exempel och visade :-) Först var han väldigt tveksam men sen plötsligt lossnade det och då hoppade han igenom den hela tiden. Elsa ville inte!
Ungarna hade jätteskoj och de var duktiga både på att äta och dricka. De började bli trötta framåt 8-9 men fortsatte busa fram till sena natten. Max la sig på soffan bredvid mig vid 10-halv 11, då var han supertrött! Efter ett försök att natta ungarna i samma säng så fick Max komma tillbaka till mig i soffan för de busade bara i sängen! :-)
Men sen tog det inte så lång stund innan han somnade. Men då var oxå klockan halv 11 tror jag...

Vi körde hem vid 12 så Leos mat blev lite sen, men han sov gott så han brydde sig inte. Jocke tog natten OCH morgonmålet vid halv 7.

Max kom in till oss vid halv 7 tror jag men sen låg han kvar till 7 innan han gick upp. Hade inte katten vält ner lampan i sovrumsfönstret hade han nog kunnat ligga kvar en stund till!
Nu sitter han och tittar på Ice Age 2.

Kl. 23,36
Ännu en dag till ända. Vi är inte klara med målningen av huset men så länge det är stekande sol kan vi inte måla på framsidan. Därför blev det baksidan av förrådet idag, vi hann nästan klart. Vi började inte förrän klockan var efter 2 eftersom vi ville ha Max att sova middag innan. Han behövde verkligen det. Han sov i nästan 1½ timme.

Idag har jag gjort förberedelser inför träffen med mammagruppen imorgon. Förhoppningen är att vi ska kunna vara i Hembygdsparken så jag tänkte jag skulle ha med kycklingsallad. Max tycker om det oxå. Hoppas bara att vädret håller i sig, det behöver inte vara lika varmt som idag men vi vill inte ha regn!

0 hade något att säga!: