BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 12 juli 2009

Söndagen innan...

Kl. 07,42
Jaha idag e det söndag och ikväll åker vi ner till Lund. Max kommer vara hos farmor och farfar i en vecka. Vi kommer bo på Ronald McDonald hus precis som de andra gångerna. Idag ska vi packa och städa. Känns lite pirrigt inför denna operationen, den är inte lika livsnödvändig som den första men nu är det ju en individ man lämnar ifrån sig... Underbara lillkillen.

Idag kommer vi ge Leo mat lite oftare än vad han är van vid. Vi ska försöka proppa i honom mer mat eftersom han får inte äta efter klockan 2 inatt. Han ska även badas med desinfektion både ikväll och imorgon bitti! Vi ska vara på avdelningen vid 6 för bad, sen ska han emlas vid halv 7. Strax efter 8 går vi iväg till operationen...

Kl. 12,38
Nu håller vi (jag) på att packa för fullt. Jocke gick och skulle försöka få Max att sova middag. Vi ska träffa kusinerna idag så då gäller det att han har sovit, så han orkar hela kvällen med allt bus. Vi åker väl efter Leos 17-mål, dvs ngn gång efter 18...

Svårt att packa eftersom man inte vet hur länge det blir, de tror 1-3 veckor... Man vet inte heller hur vädret kommer bli, men där är det ju ett plus att vi är inomhus! :-) Gör inget om man glömmer en långärmad...

Blir en del saker att ha med sig ändå. Det viktigaste är i allafall kameran! Den får inte glömmas...

Kl. 20,56
Nu är vi i Lund sen nästan en timme. Leo äter och jag har varit på avdelningen och hämtat desinfektionssvampar (Descutan). Han ska badas med dom både ikväll och imorgon bitti.
Vi åt middag hos Jocke föräldrar innan vi åkte och Max lekte med sin älskade kusin "lin" (Caroline). Han tog det bra när vi åkte iväg, var inte ledsen eller så utan sa hejdå och vinkade. Han kommer ha det jättebra hos farmor och farfar!

Kl. 23,25
Nu sover Leo och Jocke. Eftersom Leo ska ha mat 1 så blir jag uppe till 2... Drygt men vad gör man inte för sin sötnos. Han äter nu oxå, därför kan jag inte lägga mig. Jag har badat honom med Descutansvampen nu så han är ren. Sen ska han badas imorgon bitti oxå.
Börjar faktiskt bli lite nervös nu, trodde inte jag skulle bli det. Det har inte känts så farligt innan...

7 hade något att säga!:

Jenny sa...

massa lycka till nu!!! hoppas allt går som det ska. =)

Jag.. sa...

Åh.. Håller alla tummarna för er!!
Stor kram //Paulina

Emilias mamma sa...

Önskar också er all lycka till - kommer att hålla tummar o tår när jag sover efter jobbnatten och du gumman, skulle det bli att ni behöver stanna i tre veckor o du vill ha sällskap så bara hör av dig, jag går ju på semester i morgonbitti och kan komma ner en sväng både med o utan barn =)

tösan sa...

Hoppas nu att allt går som planerat! *håller tummarna* och önskar lycka till!

Beatrice (Lyckosam) sa...

Lycka till!

Marie sa...

Här e en till som önskar er lycka till Kram Marie

Nilla sa...

Tänker på Leo hela dagen!
Åker till Dalby imorgon. Är det något ni glömt hemma, hör av er. Jag kan åka inom Mörarp om det är något ni vill ha ner till Lund.
Kram