BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 8 september 2009

Tisdag

Idag har jag varit en snabb runda på Väla. Skulle handla öl till Draught Mastern. Köpte det och ett par cider som jag ville testa. Träffade på Åsa, som hade beräknad födelse den 31 augusti på lille W. Men W är seg, och vill inte ut! =) Jag har gissat på 9/9 dvs imorgon! Häftigt att vara född 090909...

Eftersom jag helst skulle vara hemma runt 12 igen då Leo skulle ha mat så fick det bli en snabb runda... Klockan var ju redan närmare 11 innan jag kom dit. Blev handlat lite på H&M och Lindex. Pyjamasar till Leo, då han inte har några, någon t-shirt och body oxå. En overall till vintern. Max fick ett par jeans och en snygg långärmad t-shirt. Själv fick jag och Jocke varsin ny plånbok. Bådas är sönder... Min har varit halvtrasig i säkert ett år... Jockes myntficka gick sönder för någon vecka sen. Strax efter 12 var jag hemma igen... Tråkigt när det måste gå så fort... Med facit i hand kunde jag tagit med Leos mat och kört direkt från Väla till Max dagis, så hade jag fått lite mer tid... Men man lär sig för var gång.

Ikväll är det infomöte på Max avdelning så vi får äta lite tidigare idag. Jag ska vara där 17,30 så för att det inte ska bli så stressigt så kommer svärmor ner och ser efter ungarna till Jocke kommer hem. Annars brukar han komma vid 17,20-17,30... Men nu slipper han stressa. Svärmor har inget emot det heller... =)

0 hade något att säga!: