BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 14 september 2009

Måndag och ny vecka...

Tårtan jag gjorde till Emilias kalas igår blev en succé, himla skoj! Tycker ju att det är skoj att göra lite tårtor då och då. Jag anser inte att jag är speciellt bra på det, men det e skoj. Har alltid tyckt om att baka ju... Bild finns i bilddagboken och på facebook.

Annars hände det inte mycket igår, jag var rätt så trött efter fredagen och på lördagen somnade jag sent oxå. Så igår fick jag lov att lägga mig tidigt för älsklingen. För som han sa: "annars blir du en zombie hela veckan"! Så sant som det är sagt. Så halv 10 stöp jag i säng och sov som en stock till ca 7 imorse! Helt underbart!

Imorse ringde jag även till distriktssköterskan ang Max snopp. Han har fortfarande ont och jag ville ju höra om det fanns något som hjälpte. Hon tyckte att vi skulle låta en läkare titta på det så vi åkte till VC i Påarp! Doktorn tittade på det och sa att det var en svampinfektion. Så han skrev ut en salva som vi ska stryka på 2 ggr per dag i ca 2-4 veckor. Hoppas det hjälper snabbt! Som det är nu så verkar han bara ha ont när man rör snoppen för mycket, i fredags fick man bära honom för då hade han riktigt ont.

Efter att vi varit hos doktorn med Max åkte vi hem och gjorde ny mat till Leo. Därefter blev det en tripp till Väla för ett besök på Apoteket och kolla på pyjamasar till Max. Det är ju dags för det nu. Hittade bara 2 stycken men det får räcka så länge. Hittade någon pyjamas till Leo oxå och det blev ett par långärmade t-shirts till Max. Max hittade även ett par söta mockasiner som han ville att Leo skulle ha, så så fick det bli! Klart killen ska ha mockasiner!
Dessa tyckte Max att Leo skulle ha! Gulligt av storebror ju!

2 hade något att säga!:

Nilla sa...

Stackars Max!

Jenny sa...

¨åh, mockasiner, det ska jag oxå köpa till Robin! Mysigt! :-)