BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 24 september 2009

En vanlig torsdag... *uppd*

men ändå inte. För Jocke e fortfarande hemma. Så skönt, igår la jag mig vid 23 och vaknade sen 8 imorse! Max kom in vid 6-tiden och jag var lite rädd att han skulle tycka det var morgon då, men efter en ny blöja så somnade han om. Leo kräkte ordentligt vid halv 1 inatt så vi fick byta täcke och sanera lite, men annars har jag sovit som en baby! =)

Var tänkt att jag skulle ut och gå imorse men det ösregnade, plus att vi(läs jag!) hade en byrå att bygga ihop... Har köpt en likadan byrå till Leo som vi har till Max. Den tog sin tid att bygga ihop, speciellt när man har "hjälp" av Max... ;-)

Nu är Jocke ute och spelar golf, jag ska ta och lägga över kläderna i ordning!! Vill ha kläderna så det är lätt att hitta.

Ska se om jag inte kan gå ut och gå en runda själv ikväll. Sen är det ju Criminal Minds kl 21!! Och jag har fortfarande inte sett True Blood.... =)

Längtar lite till på lördag för då ska jag se The Dark Knight! Den har premiär på Canal Plus då och jag e ensam hemma med ungarna då för Jocke ska på konsert. Så vad passar väl bättre än att se den då!!

Kl. 19,09
Så fel jag hade om filmen på lördag. Jag är så förvirrad! Det var ju Mumien (tredje & sista delen) som jag skulle se! The Dark Knight har ju premiär den 3 oktober. Varför jag blandade ihop de är för att vi pratade om båda igår... Men det var Mumien jag skulle se, ska bli skoj!

Nu står Leos byrå på plats i Max rum, kläderna är ilagda. Var uppe och tittade vad vi har kvar från Max. I str 68, som han har nu, var där inte mycket, men sen, i str 74, 80 då är där massor med fina kläder! Både positivt och negativt för mig... =) Positivt för att vi inte behöver köpa massa kläder, men negativt för att vi inte kan köpa massa kläder... =)

Kl. 22,49
Nu sover mina killar snart gott, ja Max sover sen ett bra tag och Leo sen någon timme tillbaka. Jocke ska gå och lägga sig nu. Han har världens nackspärr... Inte skoj alls.. Tror jag ska se True Blood nu, i lugn och ro!!

Kl. 00,40
Nu först blir det sängdags för mig... Såg True Blood under tiden som Leo åt, så jäkla bra är det!! Längtar till nästa onsdag! Kan ju om jag vill se den på nätet men då måste man väl vänta extra länge på säsong två och det vill man ju inte! =)

Har fått ta upp Leo i två omgångar för han har kräkts så mycket. Eftersom han alltid envisas med att ligga på rygg så får han inte ur sig det, och då blir han arg/rädd, med all rätt!! Jag blir lite nervös för att han ska svälja ner det fel och få det i lungorna, en lunginflammation är inte precis vad vi vill ha...
Men nu verkar han ha kräkts färdigt, undras just hur mycket av detta målet han fick behålla... Antagligen inte mycket...

God natt på er...

0 hade något att säga!: