BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 16 september 2009

Rörig dag...

Idag har det varit en rörig dag. Eftersom Leo skulle till sjukhuset kl 13 så var jag tvungen att ändra lite på mattiderna, och jag skulle dessutom handla på förmiddagen. Så jag satte maten strax efter 9 sen stack jag och handlade. Funkade hur bra som helst! Kunde handla i lugn och ro medan han åt. Sen hem och packa in allt och äta lite lunch innan det var dags att ge sig av igen.. Det var dags med mat för Leo igen så jag satte igång den innan vi åkte. När vi kom till sjukhuset och jag hade parkerat och skulle lyfta ur honom ur bilstolen så fastnade tydligen slangen i stolen så hela knappen åkte ur... Snacka om att man känner sig rutten då... Hela knappen med ballongen uppblåst åkte på ngt sätt ut... Som tur e så var jag ju på sjukhuset så det var bara att be om en spruta där så jag kunde tömma ur vattnet ur ballongen så jag kunde sätta i knappen igen! Detta lärde mig två saker:
1. KOLLA sladden noga innan jag lyfter ur honom!!
2. Ha ALLTID en spruta med ifall det skulle hända! Hålet börjar sluta sig på ca 15 minuter...

Som tur e så mådde jag nog sämst av det, han verkade inte märka så mycket...

Tillslut fick jag vägt och mätt honom, vikten låg på 6270 g och längden på 68,4 cm. Det innebär en liten dipp på hans redan låga kurva... Inte bra men ingen ko på isen än... Vi ska tillbaka på onsdag på konsultmottagning med hjärtläkaren från Lund. Då kommer han vägas igen, och vi kommer nog träffa dietisten då oxå. Så då får vi se vad hon säger...

Efter sjukhuset så körde jag och hämtade Max, som trots att han fick vara nästan en timme längre på dagis idag, inte skulle hem!!

1 hade något att säga!:

Mathias sa...

Ouj hjälp! Jag är inte säker på att jag hänger med men är det en sån där knapp i magen som han har som råkade åka lös? Jag skulle nog också bli rätt skärrad! Tur det gick bra! :-)