BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 2 september 2009

Sjukgymnasten...

Idag var det då dags för Leo att träffa sjukgymnasten igen. Det är ett tag sen sist och lite har ju hänt. Hon tyckte att han hade gjort bra framsteg, både vad gällde huvudstabiliteten och maten/munnen. Han fick ligga på mage, sitta i bumbo mm. Vi fick som ordination att sitträna i bumbon många gånger per dag! Inte så lång tid, men många gånger!

Sen åkte vi inom torget på söder och handlade lite frukt. Hade inte så mycket pengar på mig så jag var lite försiktig, tog bara till Max fruktsallad, gick på hela 35 kr för 2 meloner, 6 äpplen, 6 nektariner, 5 bananer... Känns jättebilligt.

Annars har vi inte hunnit med så mycket, har varit och handlat hem lite mat med ungarna i släptåg. De skötte sig jättebra!

Imorgon ska jag till Familia och köpa strumpor till Jocke, för alla hans har tydligen försvunnit... Behöver oxå ha ett par tunna överdragsbyxor till Max.

1 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Visst är det billigt på Söder? Jag handlat alltid hos dom som är närmst bussgatan, med ryggen mot gamla AG;s parkeringen - dom är trevligast =)