BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 26 september 2009

Lördagsmys...

Ikväll har jag lördagsmys för mig själv. Jocke är med sin bror i Malmö och ska se Candlemass... Glad jag slipper det... =) Själv ska jag se Mumien 3 som har premiär på Canal + idag! Så jag bara väntar på att klockan ska bli 21!

Idag har jag och Max varit på Väla för att se om vi kunde hitta en jacka till mig, jag behöver en vinterjacka. Hittade ingen sådär så jag väntar lite, när vi kom hem så hittade syrran en till mig på Lindex hemsida, en ullkappa som var riktigt snygg. Hoppas där kommer någon rabattkupong snart från Lindex... =)

Igår var jag & Max på Familia, hade en heldag tillsammans där. Handlade en del kläder, hittade faktiskt kläder till mig själv! Var så mysigt att bara ta det lugnt, kan jag ju inte om jag har Leo med, plus att det känns bättre att inte ha med honom på såna ställen... Max var nöjd med dagen, han fick ju åka Familiatåget! Åkte det helt själv, stora killen! På kvällen så grillade vi, måste ju passa på, för snart e ju grillsäsongen över...

Nu har jag laddat upp inför Mumien med popcorn, lite gottis (men godiset smakar inte så gott som det gjorde innan!)
Imorgon är det dags för kalas för Emilia som har fyllt 3 år! Leo får följa med, för Jocke jobbar.

Kl. 23,11
Har sett klart Mumien - Drakkejsarens grav och jag vet inte om jag tyckte den var så bra. Samma story som de andra, bara en annan sorts mumie... tyvärr. Hade nog lite för höga förhoppningar på den... Aja, man kan ju inte veta hur en film är innan man sett den!

Har haft en helt underbar närkontakt med Leo ikväll, han har varit superglad och gosig och bara helt underbar! Har gosat en hel del och som vanligt så har han lyckats kräka på mig... Jag måste vara en kräkmagnet... Vände honom på mage när han låg på min mage och han sken upp som en sol sen kom det lite kräk, rakt ner på min hals. Han vill ligga på mage, men han hade nog lite för mycket mat kvar i magen... eller något! =)
Var så härligt att se honom skina upp så när han kom på mage! Värt all oro och alla besvär.
Han har varit vaken bra mycket längre ikväll än vad han brukar vara! Fick honom att somna nu när han fick mat, vid 23! Han som alltid somnar vid 21... Men det e så mysigt att gosa och busa med honom. Nu ska jag snart ta och lägga mig, det kommer en dag imorgon oxå.. Hoppas älsklingen kommer hem säkert från Malmö, jag oroar mig alltid när han är iväg... =-/

2 hade något att säga!:

Mathias sa...

Candlemass!!! Önskar jag var där! Både jag och frugan är kompisar med sångaren (Robert Lowe) på Facebook. Imre gillar Candlemass han också (eller åtminstone en låt), kan skicka ett klipp där han tokdiggar i Babybjörnen när han var riktigt liten... Hoppas det var en bra spelning för karln din.

Beatrice Lille sa...

Vad härligt med mys med Leo! Så mysigt när dom börjar vara vaken lite mer...

Hoppas allt är bra med er!