BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 21 september 2009

Plötsligt var det måndag igen...& RIP Mella....

Shit vad snabbt helgen har gått... Det har målats hela helgen. I lördags kom Jockes bror med familj och hjälpte till. Eller Jeppe & Lotta målade, Caroline och Max lekte. =)
På kvällen var det middag hos svärisarna, Kenneths egen paella. Gott. Blev rätt så sent innan vi gick hem och Max var supertrött. Han är inte helt frisk. Han har nog bindhinneinflammation för ögonen är inte riktigt bra än, men de gör inte ont och han kliar sig inte jättemycket. Så han får bli hemma från dagis nu till han är bra. Som tur e så pillar han inte alltför mycket på Leo så jag hoppas han slipper det. Leo är rosslig och så så han har nog en liten förkylning, för han hostar rätt så rejält innan han kräker. Vore ju konstigt om han skulle vara frisk alltid...

I går sov ungarna till 8!! Helt underbart. Det var fortsatt målning som gällde och vid lunchtid kom Caroline för hon ville leka med Max. Perfekt, alla nöjda och glada... Jag tog tag i flyttande och slängande av buskar... Vi ska ta bort en rabatt, så jag flyttade det jag ville spara och sen ska vi slänga resten. Plus att vi flyttade smultronbuskarna bort till hallonbuskarna. De står inte optimalt då de inte får jättemycket sol, men jag hoppas där ska bli lite smultron åtminstone... Känns lite bättre att ha det samlat.
De blev klara med målningen vid 17,30, då var i stort sett allt taget utom insidan av carporten, men den spar vi till våren.

Idag ska vi åka och handla mat, ska försöka knåpa ihop en veckomatsedel tänkte jag... Lättare denna veckan eftersom Jocke e hemma. Imorgon e det dags för klädparty!!! Äntligen!! Ska bli skitskoj. Jocke tycker det ska bli mindre skoj... hihi men han får vänja sig vid att det e flera töser i huset! =)

Kl. 14,33
Nu sover Max middag, har snart sovit en timme. Vi var hos doktorn i förmiddags (bara en vecka sen sist ju...) Ögoninflammation blev diagnosen, så vi har hämtat ut salva på apoteket. Sen var vi och handlade mat. Blev en korv till lunch på Maxi... Mumsigt.

Ska ta och städa inför morgondagen... Måste dammsuga.

Kl. 23,12
Usch så sorgset denna måndagen slutade. Lilla Melanie från Höganäs (läs mer på mellakaramell.wordpress.com/) har somnat in, alldeles för tidigt! Lider så med hennes föräldrar...

Känns som att all oro man kan känna för Leo helt plötsligt känns löjlig... Han mår ju bra! Är nog lätt att man oroar sig för mycket för honom...

0 hade något att säga!: