BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 17 september 2009

Tandläkarbesök....

Dagen började lite sisådär, hade satt klockan på 6,40 men jag vaknade först 7! Men Leo verkade inte vara alltför hungrig för han började precis att röra på sig lite. Max fortsatte att sova gott under tiden jag satte Leos mat och sen gick jag ut i köket och läste tidningen! Inte förrän 7,15 kom Max gående, första ordet var: "äta macka"... Vi kom fram till att han ville ha filmjölk med puffar! (Han äter aldrig upp sin macka, men filmjölk äter han ordentligt!

Eftersom Leo fick sin mat rätt så sent så blev vi lite sena till dagis, men det är ju inte hela världen. Efter att jag hade lämnat Max så gick jag min runda så jag fick lite motion. Ca 20 minuter tar rundan. Skönt att gå direkt efter att jag har lämnat Max. Det är nog enda sättet att få iväg mig... jag är ju ändå redan ute.

När jag kom hem och hade gett Leo mat så var jag ganska sugen på att åka och handla lite uteväxter till krukorna, men jag väntar lite. Eftersom vi ska göra av med en rabatt så kanske jag flyttar över någon växt från rabatten till kruka... Vill se hur det blir innan.

Jocke jobbade 6-15 idag istället för vanliga 8-17 eftersom Max hade tid hos tandläkaren i stan 16,15. Hade kunnat ta med Leo men Jocke tyckte att han kunde lika gärna komma hem tidigare. Nu är han ledig i ca 1 vecka! Dels har han tagit ledigt fredag och måndag för att vi ska måla, sen så hade han för många timmar så han fick stryka tre dagar... Kommer inte ihåg exakt, men han e ledig en vecka åtminstone! Mysigt! Kan jag hinna med att åka till IKEA i nästa vecka. Behöver köpa en byrå till Leos kläder och lite annat. Ska bara kolla så de har det inne nu när de bygger om...

Max var jätteduktig hos tandläkaren, lite blyg i början men jag tror att nyfikenheten lite tog överhanden.. Han gapade duktigt så undersökningen tog väl ca 5 minuter. Sen gick vi till Petters och åt varsin mjukglass! Klart man ska ha något gott när man varit duktig! =)

Nu ikväll så var svärföräldrarna här ett tag och hjälpte till att lasta av en byggställning som vi ska låna över helgen! Annars kan vi ju inte måla gavlarna på huset. Ingen höjdare att göra det med stege... Max var i högform och spelade fotboll och showade..
När han väl kom i säng läste vi lite "Kackel i grönsakslandet" (Pettson & Findus) sen somnade han gott på 5 minuter...

Nu ska jag ta och lägga mig oxå, klockan börjar bli mycket...

0 hade något att säga!: