BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 23 september 2009

Leo 7 månader! *uppd*

Hann inte med att skriva något igår. Höll på och städade och röjde under dagen. Skulle ju ha klädparty på kvällen. Vid 14 kom svärmor och hämtade Max, han ville så gärna åka och mata ankorna. När hon hörde att vi skulle ha klädparty så sa hon att Max fick gärna äta hos dem, det var inte Max sen att nappa på... =) Så helt plötsligt fick jag huset för mig själv. Jocke var iväg och spelade golf. Kunde dammsuga och våttorka i lugn och ro. Jätteskönt.

Linda, Anna & Camilla kom vid 18,30, för att packa upp och sätta i ordning. Sen droppade folket in efterhand. Vi blev 8 stycken allt som allt, så det var rätt så lagom. Mitt i allt kom Max hem, trött men skulle inte nanna. Han gick rätt fram till alla tjejerna och satte sig... =)
Under tiden som Linda presenterade sina grejor så satt han fint på en stol och sa inte ett knyst.

Jag var nog en av få som inte beställde igår! Men jag kunde inte riktigt välja, ville göra det i lugn och ro. Fick en jättefin mössa till Leo och en underbar trollslända som värdinnegåvor!

Efter att de flesta åkt satt jag, Nilla, Jessica & Marie och snackade en lång stund. Väldigt trevligt. Nackdelen var bara att Max kom inte i säng förrän 10... Men han ska inte på dagis idag så...

Idag blir min lille kille 7 månader! Det känns jätteskumt att han är så stor... Inte längesen han föddes ju!
Idag ska vi på sk konsultmottagning på hjärtavdelningen. Det innebär att hans hjärtläkare från Lund, Katarina Hanséus kommer hit och har mottagning tillsammans med Rein, hans Helsingborg-läkare.. Ska bli intressant att se vad de säger...
Max ska vara hos farfar när vi är på sjukhuset, blir lugnast för alla parter. Ska nog gå och väcka mina killar nu, för vi ska åka om 1 timme...

Kl. 20,17
Så har lugnet lägrat sig igen... Max sover, i lite bättre tid än igår. =)
Besöket på sjukhuset gick riktigt bra. Han har gått upp 100 g på en vecka, vilket är bra med tanke på att han har kräkt mer än vanligt pga förkylning. Huvudomfånget är 43 cm vilket innebär att han ökat nästan en halv cm sen förra veckan! Syresättningen låg riktigt bra, pendlade mellan 85-89!! Sist låg han på 80-81, så det var en positiv överraskning! Blodtrycket låg hyfsat normalt.

Sen var det dags för ultraljud, idag var det sk konsultmottagning, dvs Leos hjärtläkare från Lund, Katarina Hanséus, var här och hjälpte Rein (Leos hjärtläkare här i Hbg). Hon har väldigt mycket erfarenhet så det är jättebra att de har det utbytet!
Det var Katarina som gjorde ul:et och första kommentaren efter ca en minut var " synnerligen bra kammaraktivitet"! Snacka om att man blev glad! Hon tyckte efter att ha sett honom på ul att allt såg riktigt bra ut! De bestämde att vi skulle ta bort kvällsdosen av Impugan (det är en halvering av dosen). Eg ville Katarina att vi skulle ta bort Captoprilen oxå men de kom överens om att vi skulle vänta ett par veckor så vi inte gör för mycket ändringar samtidigt. Men det händer saker!!

Efter att Max hade ätit lunch så gick han och Jocke och skulle sova middag. Då passade jag på att smita iväg, jag skulle till IKEA och handla en byrå till Leo och lite annat smått. Var även inom Toys R Us och handlade present till Emilia, Max ska dit på kalas på söndag.

Jocke ville att jag skulle se om jag hittade Lars Winnerbäcks nya skiva så jag passade på att gå ett varv på Väla. Skulle se om jag hittade ett par jeans, vilket tydligen är totalt omöjligt med min figur... =(

Men det var sååå oerhört skönt att kunna gå på Väla i lugn och ro! Inga ungar alls att bry sig på. Jag borde göra det oftare, eller komma iväg utan ungarna på annat, kan bli dyrt om jag ska gå på väla just... =)
Handlade ingenting till ungarna, hittade två tröjor till mig! Hittade ett par jeans men ska handla de via nätet då jag hade mina rabattkuponger hemma... 30% är en del!

2 hade något att säga!:

Marie sa...

Tack för igår =)

Emilias mamma sa...

Tack för igår o grattiskram till lilleman =)