BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 7 september 2009

Måndag och fullt ös...

Igår var det ju söndag och Svenskt TravDerby på Jägersro så Jocke, hans far och bror stack dit vid middagstid... Hade varit skoj att vara där, men det går ju inte med Leo. Eller går gör det, men vädret var inte det bästa igår...

Så jag och ungarna var hemma. När vi åt lunch ringde farmor och undrade om vi skulle åka till Fågelparken, för det regnade inte och var hyfsat varmt. Så vi käkade upp, eller jag gjorde, för Max åt inte mycket... Han är förkyld så då har man ju inte någon vidare aptit... Farmor hjälpte till att toppa häcken innan vi åkte eftersom Leo skulle ha mat oxå... När Leo hade ätit och legat en stund så gjorde vi oss i ordning och åkte.

Fågelparken var himla mysig att gå i. Max tyckte väl att fåglarna var sådär men han tyckte det var skoj att vara iväg. Hade berättat för honom att det skulle finnas en känguru så den tjatade han om hela tiden, när vi väl kom dit så gömde den sig... Men han hittade lekplatsen istället... =) Sen blev det glasspaus och det tackade han inte nej till... ;-)

Efter glasspausen gick vi tillbaka, och klappade kaninerna. Belgisk jätte så de var ju stora som vår katt... =) Sen vill Max leka på lekan igen... Så medan Leo åt klart så lekte han på lekan för fullt. Jag spejade efter kängurun (eg wallabyn) och till slut hittade jag den, den gömde sig i ett buskage...*suck*

När vi åkte därifrån vid 4 så var vi rätt nöjda med dagen, hade varit där i ca 2 timmar. Nu skulle vi hem till farmor och äta kålpudding och mos... MUMS!!

Vi gick hem från farmor vid halv 7, och en stund efter att vi kommit hem så fick jag faktiskt Max att lägga sig. Jocke kom hem när vi höll på att läsa saga så han fick en godnattkram.

Idag har jag & ungarna varit på Lingon & Blåbär klädparty hos en väninna till grannen. Gick med grannen och hennes goa ungar dit. Max & Ella leker rätt så bra ihop, skiljer ju bara 1½ år på dom.
Vi fick tyvärr gå lite tidigare eftersom Max skulle till kyrkis och Leo behövde mat. Där var ändå inga kläder som jag tyckte var så fantastiska. De ligger som Me&I i pris men mycket tråkigare kläder...

Max hade skoj på kyrkis och när vi kom hem så skulle det ätas fruktsallad naturligtvis...

Nu ikväll har Jocke och Max klippt gräset, sen fick det bli ett bad för Max. Nu sover alla killarna gott...


Max har lurar precis som pappa!

0 hade något att säga!: