BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 27 september 2009

Jipiie.....

(ca 8,15...)
Det är med stor glädje och lite försiktighet som jag konstaterar att Leo inte har kräkts något inatt! Helt fantastiskt! Nu ligger förhoppningen på att han ska få behålla det han fått nu på morgonen... Än så länge inga kräkningar, men det kan komma. Är trots allt bara 15 minuter sen han åt klart... Men att han inte kräkte inatt är stort! Han har ALLTID kräkts på natten, ofta väldigt mycket!

Vi kom på för någon kväll sen , när vi pratade om när han kräker, att ofta så kräker han inte om han sover när han ligger i amningskudden i soffan, men han gör det när han ligger i sängen... Så jag kläckte ur mig att vi kanske skulle prova att lägga amningskudden i sängen, han kanske behöver ligga så det rinner på rätt håll... Han ligger ju lite högre med överkroppen om han ligger på amningskudden... Så vi provade och första natten (fredag) så kräktes han betydligt mindre... Så vi var nog något på spåren... Mycket riktigt, för inatt har han inte kräkts alls vad jag kan se. Jag hade ju vaknat om han hade gjort det... Detta kanske låter lite löjligt men det är väldigt stort för oss! Nu har vi tid på bvc på tisdag för att kolla vikten, har vi tur att han fortsätter kräka mindre eller kanske tom inget alls på natten så kan han ju ha gått upp en hel del till på tisdag! =) Hade varit så fantastiskt!

Idag e det dags för kalas hos&för Emilia. Ska bli skoj. Max ser oxå fram emot det. Han har gått och tjatat de senaste dagarna om att "snart fylle ja å" & "snart ja ha klas"... Så gullig...

Kollade till Leo och han har kräkt lite nu, men inte så farligt. Inte alls som han brukar göra! Hoppas vi är något på spåret!!

Kl. 23,38
Nu sitter jag och väntar på att Leos mat ska gå färdigt. Det har varit en skoj dag för Max, han hade skitskoj på Emilias kalas. Det åts korv med bröd, glass och lekter och busades i massor. Mammorna satt och snacka skit i köket.... =)
När det var dags att åka hem så ville inte Max följa med, han tyckte att jag kunde åka utan honom... =)
Sen skulle vi handla kött, för Jocke ville passa på att grilla. Gick inom på maxi på vägen hem. Max snackade bara om Emilia och "jag fyller snart år", "jag måste ha kalas snart" "Emilia kommer mig snart".... Goa killen.

När vi kom hem så kom Jocke hem samtidigt, så de satte igång grillen och stannade ute till maten var klar. Jag fixade ordning på Leos mat som jag hade satt igång hos Emilia och som hade gått klart nu. Lillkillen fick leka lite i gymmet medan jag fixade med det.

Efter middagen, som bestod av grillade karrékotletter, rösti & bearnaisesås, så satte Max sig tillrätta i soffan för lite mys med Madagascar. Han var väldigt trött men skulle inte erkänna det!

Först vid 20 fick jag honom i säng och han somnade gott en 15 min senare!
Skrattade som bara den åt parlamentet på tv ikväll! Var mycket bra laguppställning!

Nu ligger resten av familjen och sover, ska snart joina... Bara skönt med lite egentid... =)

3 hade något att säga!:

Mathias sa...

Vad kul att höra! Nattliga kräkningar hade vi en del av när vi hade sondmatning, men det var inte så stora kräkningar och med handdukar och skydd under så behövde man sällan byta sängkläder. Från det jag läst verkar ni haft det hundra gånger värre på den fronten... Hoppas och tror det håller i sig!

Emilias mamma sa...

Ja, så gör vi på våra damer som sondmatas på jobb. Dom ligger på sidan med huvudänden upp =)

lillan71 sa...

Härligt med pytteframsteg, man blir så fantastisk glad över dom. Vi har aldrig haft några bekymmer med att Oliver kräks förutom nu efter op men det har tack och lov upphört.
Hoppas det håller isig i fortsättningen oxå!