BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 28 september 2009

Blöjfritt...

Idag har Max tagit ett stort steg framåt... Han har helt på eget bevåg tagit av sig blöjan och velat springa utan! Och självklart får han det! Det var nästan dags för kyrkis så jag frågade om han ville ha på blöjan på kyrkis, men nix det skulle han inte! Så jag har packat ner 2 ombyten kläder ifall det inte funkar. Men han måste ju få prova.

Har passat på och röjt och diskat nu och Leo ligger och sover i sin säng. Han får mat samtidigt så förhoppningsvis så slipper vi kräkning... Ska väga honom på onsdag, eg skulle jag gjort det imorgon, men bvc-tanten ringde och ändrade tiden. Spelar ju ingen roll.

Annars idag så har Max varit superbusig. Han har börjat skrika en del oxå. Även om man sitter bredvid... =/

Imorgon ska antagligen jag och ungarna följa med mamma, pappa & syster till Skånes Djurpark! Syster ville fota och Max kommer älska det tror jag. Massor med djur ju. Plus att han äntligen får träffa mormor, morfar & moster igen! Han skulle eg på dagis imorgon men han har minst lika roligt med oss! Han älskar ju djur! Pratar fortfarande om vilka djur han såg i Fågelparken och att vi inte hittade kängurun! =) Så go min stora kille!

2 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Åh...Skånes djurpark kommer han alldeles säkert att gilla - hoppas ni har vädergudarna med er =)

Marie sa...

Sååå duktig han e

Skånes djurpark e helt underbart var där förra året (Lowa sov halva parken =D) men vi hade skoj iallafall *ler*