BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 13 september 2010

Zombievarning, tatuering

Max blev överlycklig i fredags när jag berättade att hans älskade kompis W skulle komma och leka med honom. Jag tror aldrig jag har sett två 3-åringar som är så tighta som dem. Max pratar ofta om W som sin bästa kompis. De lekte som bara den i ett par timmar, fast de var ovanligt griniga. Jag hade en supertrevlig fika med W´s mamma.

I lördags var vi hos fam Henriksson. En mycket trevlig kväll med god mat och skoj. Vi "snubblade" över Baksmällan på Canal Plus och såg den tillsammans. Den var riktigt rolig. Klockan hann bli en del innan vi kom hem, som det ska vara när man har skoj.

På söndagen körde Jocke till jobb vid halv 10, det var 10-19 som gällde. Jag gick med Max till hans gympa som började 11. Väl där så var lyckan total: W skulle vara med! W fick en stor kram på parkeringsplatsen. När vi kom hem så fick jag i Max lite lunch, sen sprang han ut. Han var ute resten av dagen. =)

Idag blir det inte mycket gjort. Natten som gick var ganska kass. Jag gick och la mig vid midnatt, fastnade som vanligt på Animal Planet...

Sen låg jag och vände och vred på mig, jag var klarvaken. Vid kvart i ett så hörde jag att Max var på väg upp ur sängen så jag gick in till honom. Fick honom att lägga sig i sin säng om jag satt bredvid. Han var jättetrött och försökte verkligen sova, men han hade en hemsk hosta. Han hostade och hostade och ibland lät det nästan som om han knappt fick luft. Han har en tendens att andas in när han hostar så det låter som om han inte riktigt får luft.

Han fick hostmedicin och nässpray, sen väntade jag på att det skulle verka. Jag satt hos honom i över en timme och till slut så verkade det som om det lugnade ner sig. Jag gick in och la mig, men efter någon timme så kom han in till oss. Lyckligtvis så hostade han inte mer.

Behöver jag säga att jag känner mig lite som en zombie idag?
Max verkar vara lite seg oxå men han skulle aldrig erkänna det! =)

Usch jag är sjukt sugen på en tatuering nu. Jag och syster har snackat om det hur länge som helst. Nu börjar det bli dags tycker jag! Ska nog ta och gå in på Evil Twins och se om de kan hjälpa mig. Jag vet ungefär vad jag vill ha, men inte riktigt hur det ska se ut.

1 hade något att säga!:

Sofia sa...

Vill oxå tatuera mig! Vill ha nått som har med barnen å göra men vet inte var... Har hört att evi tvins är jätte bra men att det är typ 6 månaders väntetid =(