BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 29 september 2010

Vattkoppor

Jaha nu så har Max fått vattkoppor. Inte precis rätt tidpunkt. Jag har velat att han ska få det sen han började på dagis, men han får det nu.
Kanske tur att Leos kat blev uppskjuten. Han kan redan vara smittad. Jag hoppas, om han är smittad, att det i så fall bryter ut snarast. För då hinner han bli frisk till kat:en den 21:e.

Sämsta tänkbara vore om han får prickar veckan innan kat:en. Det scenariot är tänkbart eftersom Max så sent som igår var på och pussade honom...

Jag har misstänkt att något varit fel med Max de senaste dagarna. I måndags var han helt färdig när han kom hem från kyrkis. Han la sig självmant att vila i soffan. Sen låg han in soffan resten av eftermiddagen, han somnade innan vi skulle äta middag... Han fick i sig lite mat, sen gick han självmant och la sig. Klockan 19 sov han gott...

Han var seg igår oxå efter dagis. Inte lika seg men han låg ändå och vilade i soffan emellanåt.
När jag kom hem från träningen låg han i sängen och skulle sova. Jag gick in eftersom han hade hört mig, då sa Jocke att han hade röda prickar... Visst hade han det!

Idag är det ännu fler röda prickar. Så att det skulle vara något annat än vattkoppor är rätt så uteslutet.
Som tur e så är han som vanligt. Han är kanske lite lugnare, men inget jättetydligt. Han är så himla go, för vi har sagt att han inte får pussa eller krama Leo och det förstår han. Precis som att han inte kan vara med kompisarna för "då får de prickar" som han sa... Det gör det hela lite lättare. Han är så duktig, mitt ♥.

0 hade något att säga!: