BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 9 september 2010

Så stolt!

Leos matintag via munnen tog inte slut med filmjölken i tisdags. På kvällen åt han lite korv stroganoff med makaroner. Ett par små bitar korv och några makaroner, det gick riktigt bra med tanke på att han inte ätit så mycket riktig mat innan.

Igår var jag och handlade när Max var på dagis. Gick förbi filmhörnan och råkade se en Dennis-film. Jag fick ett riktigt nostalgiryck och köpte den till Max. Jag tittade "alltid" på Dennis när jag var liten.

Max är lite rolig med det här med potträningen. På dagis är det sällan han kissar på sig, och det kan jag förstå eftersom han är så inne i lekarna. Hemma verkar det precis som om han nästan struntar i att bry sig om att gå på toa. Helt plötsligt så säger han bara att han har kissat... Är det bara jag som tycker att det är lite skumt? Det borde ju inte vara speciellt skönt...

Jag insåg igår att ungarna behöver fler par mjukisbyxor. Har köpt en del jeans till Max men det kan vara skönt med mjukis ibland, speciellt på vintern när han ska ha thermobyxor.
Leo fick rätt så många par byxor av grannen, som de bara skulle slänga. Men det var mest jeans, och nästan alla var för stora i midjan än så länge.
Jag och syster och Leo åkte till Familia och shoppade mjukisbyxor på Lindex. Tag 3 betala för 2! Billigt och bra.

Nu ikväll är det dags för träning för mig igen. Idag är det dags för det tuffa passet, 1½ timme stenhård träning. Step, Aerobics och Styrka, SAS. Ska bli så jäkla skoj.
Jag blev så himla glad i tisdags på träningen när jag insåg att jag inte höll på att dö av uppvärmningen. Det kändes som en uppvärmning, och träningen kändes bra. Jag känner mig bra tränad, och det är en stor skillnad mot när jag började i februari. Bara den vetskapen gjorde mig faktiskt stolt!
Jag har äntligen tagit tag i mitt liv, jag har gått ner minst 6 kg och fler ska det bli!

2 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Roligt att höra att det börjar gå bättre med maten :)

EmiliaJ75 sa...

Så härligt det måste kännas med hans fina framsteg med maten!