BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 26 september 2010

Myshelg, tatuering..

Söndag kväll och resten av familjen sover gott. Jag ser fram emot denna veckan med skräckblandad förtjusning! På torsdag så är det tänkt att Leo ska genomgå en hjärtkateterisering. Om det inte kommer några akutfall i vägen... Jag hoppas verkligen att det blir av.

När vi är nere i Lund, onsdag till fredag, kommer Max att vara hos farmor och farfar. Förhoppningsvis går det bra, det är längesen som Max sov där.

Helgen har varit lugn. Igår var Jocke och Max iväg på Väla halva dagen. Jag och Leo hade mys.
Kvällen blev lugn, när vi fått ungarna i säng så kom godiset fram...

Natten blev inte riktigt lika mysig. Max kom in till oss vid midnatt och sen var jag vaken i flera omgångar, varav en med Leo som hostade en del. Max är inne i en period där han är rädd för rätt så mycket.

Idag jobbade Jocke så jag och Leo gick och lämnade Max på gympan kl 11. Sen gick vi en runda på ca 4 km i rask takt. Jag försökte få Leo att somna i vagnen men envisare unge får man leta efter. Han var så grymt trött, men sova skulle han inte!!

När jag hämtade Max fick jag känna på hans "härliga" humör. Han var vansinnig för att jag sa till honom att han var tvungen att titta framåt när han cyklade. När vi kom hem så grät och skrek han fortfarande, och väckte Leo som hade somnat för en liten stund sen... Men, vi blev snart vänner igen och efter lite lunch så var han sitt vanliga goa jag igen. ♥

Resten av eftermiddagen och kvällen har vi bara tagit det lugnt. En riktig myshelg.

Leo börjar nog försöka prata lite mer nyanserat, idag sa han "mampa" eller liknande. Då hade jag visat honom lampan. =)

Imorgon är en ny vecka. Max har kyrkis på eftermiddagen och under tiden som han är där ska jag och syster in till Evil Twins Tattoo. Jag har äntligen tagit tag i mina planer på att tatuera ungarnas namn.

0 hade något att säga!: