BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 4 september 2010

Macka

Lördag morgon och det känns rätt så tomt efter att både mamma & pappa och brorsan åkt hem. Mamma & pappa åkte igår morse och brorsan igår eftermiddag. Båda avskeden gick över förväntan för Max. Förra gången när brorsan åkte hem så blev Max helt förtvivlad. Brorsan tog det nog ännu hårdare än Max, som glömde det rätt så snart. Denna gången hade vi förberett Max i förväg, så det avlöpte smärtfritt.
Det kändes verkligen tomt på kvällen, vi har ju varit 8 personer sen i måndags...

Idag är Jocke och spelar golftävling med sitt jobb. Jag tror att det skulle vara något jippo nere vid scoutstugan så vi går kanske ner sen.

Vid 16 ska vi till svärföräldrarna och äta paella. Jag e ju inte så förtjust i paella men ris och kyckling är ju inte fel. Skaldjuren vet jag en annan som gärna äter! =)

Idag provade jag för första gången att ge Leo macka. Små små fyrkanter med smör på. Han åt de utan problem, fast han grimaserade ordentligt. 4 små bitar gick ner. Han kräkte lite lite efteråt men det var nog bara för han var ovan med att svälja så pass "fast" föda. Ska fortsätta ge honom macka nu, det är bra träning.


Syns inte så tydligt, men Leo lyckades skrapa vänsterkinden igår.
Första "större" märket, men långtifrån sista...

1 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Tänk att lite macka kan ställa till det så. Kämpa på Leo!