BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 7 september 2010

Dagens meny: macka och filmjölk...

Idag har nog Leo slagit sitt sov-rekord! Han vaknade strax efter 7 och sen när vi hade lämnat Max på dagis halv 9, så fick han sin mat. Han fick även ett par små bitar smörgås med leverpastej. Tror han åt ca 4-5 innan det var stopp. Sen var det precis som om luften gick ur honom. Han la sig ner flera gånger med huvudet på bordet som sitter på stolen... Till slut gick jag och la honom. Stackaren måste ha varit helt slut för sen sov han i 2 timmar och 45 minuter! Det var längesen han sov så mycket på en gång.

Nu när vi hade hämtat Max så fick han lite filmjölk som mellis, samtidigt som hans mat gick igång. Han åt duktigt, blev nog ca ½ dl. Nu gäller det bara att fortsätta ge honom all möjlig mat! Bevisligen så vill han smaka på det mesta.


Macka..

Jag längtar till ikväll. Klockan 18.00 är det dags igen... Jag snackar naturligtvis om min träning! Ska bli så skönt att komma igång igen, jag har slarvat massor på sistone. Jag var jätteduktig (ja, kanske lite överdrivet) en rätt så lång period nu i somras, men sen rann det som vanligt ut i sanden. Det är skönt med rutiner!

Igår jobbade jag sista passet på länge på jobb... Inte lönt att ta fler tider nu när det börjar närma sig med Leos undersökning. När jag var på jobb så var Jocke med Leo på ortopedtekniska för att få skor utprovade. Det tog ca 15 minuter och resultatet kommer att bli 2 par skor, ett par ute-skor och ett par inneskor. Hoppas det kan hjälpa hans stabilitet.

0 hade något att säga!: