BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 22 september 2010

Väladag

Idag blev det bestämt att farmor skulle hämta Max på dagis och att de skulle åka till Rydebäck och leka med kusinen. Eftersom jag hade ett par thermobyxor som skulle lämnas tillbaka så passade jag och syrran på att åka till Väla. Jag hade köpt jacka och thermobyxor till Leo men jag insåg själv att det var bättre med overall. Jag hittade Max´s gamla overall och den passade så jag behöll jackan. Alltid bra med en jacka ifall man bara ska iväg och handla eller så.

Jag passade på att få i Leo så mycket mat som möjligt innan vi åkte, och han sov middag också. Så strax innan 13 så körde vi mot Väla. Vi tog det lugnt och vi hade varsitt mål med dagen. Jag behövde en jacka och syster skulle kolla stövlar...
Jag hittade en jättesnygg och billig jacka på intersport, men kollade in utbudet på lite andra ställen innan jag bestämde mig. Till slut blev det den ändå. =)

På Din Sko blev det totalstopp! Både jag och syrran fastnade för samma stövlar. Vi provade med sula och utan sula och sen funderade vi länge och väl över vad det var som gjorde att vi inte behövda köpa dem... =)
Behöver jag säga att vi inte kom på något! Så det blev varsitt par av samma snygga stövel.


Jag bytte Leos thermobyxor mot ett par till Max. Så nu har båda ungarna vinterkläder! Jag har fått min jacka och ett par stövlar att ha när jag inte vill ha mina pumadojor.
Nu får jag hålla i pengarna, det finns andra vettigare hål att stoppa dem i.

Efter att ha gått på Väla i ca 2 timmar så ansåg vi oss klara, sen blev det City Gross och lite mathandling.
Max kom hem vid halv 6 och var trött men glad. Först bus på dagis med bästisarna, och sen bus med kusinen, det är inte dåligt det. Hoppas han sover gott inatt.

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Det finns hopp då alltså. Får ge det lite tid och hoppas på det bästa :)
Kram