BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 24 september 2010

Bus och Leos skor.

Igår hade vi bestämt med Max dagiskompis N och hans mamma att vi skulle träffas och låta grabbarna busa efter dagis. Vi hörde med W´s mamma om de vill komma oxå. Max, N och W är bästa kompisar. Eftersom W´s mamma inte hade gått hemifrån när vi hämtade Max och N så ringde vi och hörde om vi inte kunde ta med W. Det var inga problem så vi gick hem till N, så kom W´s mamma dit.

Ungarna busade i 2½ timme med avbrott för fika på saft och nybakta kanelbullar! N´s mamma hade bakat riktigt smarriga kanelbullar. Tur jag skulle träna på kvällen för jag vräkte i mig. =)

När vi kom hem så passade jag på att slänga i mig lite mat, hade träning kl 19! Eg skulle jag varit på föräldramöte på Max avdelning men det blev inställt.
Träningen var riktigt härlig, fullt ös i 1½ timme. Jag var så där härligt seg sen när jag satt i soffan, nyduschad.

Idag har jag och Leo varit på Ortopedtekniska. Hans skor hade kommit. Tyvärr så passade inte hans gympadojor, så det kommer nya i början på nästa vecka. Sandalerna passade så de fick vi med oss hem, skorna kostar 300 kr per par...


Leos ortopediska sandaler


Leos nya fina mössa från Älskade Hjärtegryn.

3 hade något att säga!:

Jennie sa...

Elias fick likadana sandaler i början av sommaren och har inte velat ha dem på sig en enda gång.. Han har gått med gympadojjor hela sommaren! Hoppas du har bättre tur! :)
//Jennie

Anonym sa...

De ortopediska skorna är väldigt klumpiga, Ebba tyckte inte heller om att ha på sig dem först. Men nu går det bra! // Jenny

Beatrice sa...

@Jenny: Kan förstå det. Hade hon haft skor innan? Leo har inget att jmf med...