BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 28 september 2010

Besvikelsen var stor...

Måndagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag och syrran var inom på Evil Twins Tattoo. Det första jag fick reda på var att de hade mer än 6 månaders väntetid till alla tatuerarna... Så länge vill jag inte vänta. Så jag var rätt så nedstämd när jag gick igen. Vi gick ner på McD på knutpunkten och åt lunch. Under tiden fick jag ett tips på en annan studio, bredvid Evil Twins. Men när jag gick förbi så var det stängt.

När jag kom till bilen så ringde en sköterska från barnhjärtavdelningen i Lund. Jag hade nämnt att Leo hade lite hosta så de hade pratat med läkaren. Svaret blev att de skjuter upp hjärtkateteriseringen! Narkos vill inte söva barn med hosta, det är tydligen en risk. Sen menade läkaren att, om han har hosta så har han en infektion i kroppen och då blir trycket förändrat i hjärtat. Det medför att mätningarna inte stämmer och det är ju viktiga mätningar. Jag blev fruktansvärt besviken, det förstod hon också, men självklart så ska vi vänta eftersom det är det bästa för Leo. Vi fick ny tid den 21(!) oktober... fast jag såg till att de skrev upp att de skulle ringa om de fick ett återbud!

Dagen blev m.a.o inte speciellt rolig. Jag efterlyste andra tatuerare, som inte har så fruktansvärt långa väntetider och jag tror att jag har fått napp. Ska finnas en jätteduktig i Höganäs som precis har öppnat eget. Ska ta och ringa honom.

Idag har jag och Leo varit och tittat på spotlights till vardagsrummet. Vi har flyttat runt lite och för att det ska bli riktigt bra så behöver vi en spotlight i taket. Jag var inom på Härliga hem och där fanns en del riktigt fina lampor. Får se vad Jocke säger, jag fotade de med mobilkameran... =)

Blev även en runda inom Familia. Insåg i morse att Leo behöver ordentliga vantar nu. Så det blev ett par fleecevantar. Råkade ramla med en läcker body och 2 par strumpor.. =)
På H&M blev det 2 munkjackor (99kr!) till Max och en lite tjockare tröja. Ungen har ju bara långärmade t-shirts. I morse behövdes det minsann en tjockare tröja under jackan!

Var även inom Intersport och köpte en softshell jacka till honom. Den han har nu är en tunn tygjacka. Den jag köpte är ju en vindtät och vattentålig fleece. Kan behövas när det är 7 grader när man går till dagis... Så än en gång blev det lite shopping, men jag försvarar fortfarande mig med att det är sånt som de behöver!

Ikväll ska jag på träning igen. Core mellan 18-19! Det enda positiva med att vi inte ska till Lund är att jag kan träna både idag och på torsdag!
Vi var på lekplatsen och gungade i helgen.

En svart och en röd munkjacka blev det

En varm och go snobbentröja

2 hade något att säga!:

Gunilla sa...

Förstår din besvikelse över tatueringen. När man vill göra det, vill man göra det NU!

Det är bra att de inte chansar med Leo, men fy vad trist!

Bloggmamman sa...

Ja, förstår att du blev besviken över att Leos undersökning blev inställd...Vi åker till Lund på söndag eftermiddag/kväll för att göra undersökningar under måndagen inför operationen på tisdagen...Usch, jag har panik inför detta, känns fruktansvärt...Blev så verkligt efter att vi fått kallelsen igår...Hoppas verkligen Axel håller sig frisk nu, så operationen kan bli av...Kram!