BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 1 september 2010

Familjedagar

Tiden går alltid för fort när man har skoj. Det är redan onsdag kväll. På fredags åker både mamma & pappa och brorsan hem... Det kommer att bli tomt utan dem.

I måndags kom brorsan hit, han hade jobbat i Malmö ett par dagar och sen hälsat på kompisar i Lund & Malmö, innan han kom till oss. Mamma, syster, Leo och jag var på Väla och shoppade. Blev lite grejer till ungarna. Hade fått en låda med kläder till Leo av grannen, men det behövdes lite komplettering. Han fick även snygga vinterkläder!
Lindex Shop Online - SkidjackaLindex Shop Online - Skidbyxor

Igår, tisdag, satte vi igång och målade carporten. Vi hade lite kvar att måla. På eftermiddagen åkte mamma, pappa och syster till Lund. Brorsan stannade kvar, och han fick ordentlig rastning av Max!

Idag har jag och Jocke varit i Ängelholm med Max. Han hade fått tid på ortopeden för en koll på hans ben. Han är väldigt kobent, och det syns speciellt på det ena benet. När vi satt i väntrummet så var det inte så skoj längre och då ville han hem. När sen doktorn kom så slog han bakut. Han vägrade att gå så hon kunde se benen. Till slut så fick han sitta i mitt knä, så kunde doktorn "dra" i hans ben och mäta. Hon sa att alla barn är kobenta men att det rätar ut sig i takt med att dom växer. Max är lite mer kobent än vanligt, så de kommer att kalla honom om ett år.
Det är skönt att få veta att det inte är något att oroa sig för, men att de håller koll på honom ifall hans ben inte skulle räta ut sig av sig själv.

På eftermiddagen åkte alla vi, utom Jocke, till Höganäs. Vi åkte till outlet:en. Vi betade av Iittala, kosta boda och sportoutlet:en. Sen blev det ett besök på mitt jobb, det behövdes handlas. Därefter iväg till Väla för lite ärenden. Klockan hann bli strax över 18 innan vi var hemma. Jag hade lovat både brorsan och Max att jag skulle baka tobleronemuffins. Så, medan mamma satte igång med maten, så bakade jag muffinsen. Klockan hade hunnit bli 20 innan vi åt, men som tur var så hade Max ätit ett par mackor när vi kom hem. Han var helt slut efter en tuff dag med massor med bus med morbror.

Lite bilder från dagarna som gått...


0 hade något att säga!: