BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 18 september 2010

Dubbelkalas

Igår hade jag äntligen tid till örondoktorn med mina öron. Jag har gått i ca 6 månader med antingen lock för öronen eller att det har "krasat" när jag har svalt. Fruktansvärt jobbigt eftersom man tänker på det hela tiden.

Jag fick först göra ett hörselprov. Det var helt ok, det visade att jag hade en nedsättning på båda öronen, men bara på väldigt höga ljusa toner, inget som ska vara till besvär. Hos läkaren gjordes en massa olika grejer för att kolla allt, tom en liten kamera i näsan. Det kändes inte något eftersom jag hade fått bedövningsspray. När jag körde hem kändes det att jag var bedövad i näsan och ner i svalget... Skum känsla. Summa summarum blev att hon inte kunde hitta något fel någonstans... Så hon började fråga om jag haft problem med hals/nacke. Jag har inte känt av något men när hon masserade min vänstra skuldra så gjorde det ont! Så hon rekommenderade en massör/sjukgymnast eller naprapat. Så det får väl bli det. Kanske borde passa på att utnyttja mitt presentkort på Trivas på Råå också...

Sen på eftermiddagen var det klippdags för ungarna. Max satt helt still så det tog inte så lång tid. Han blev jättefin i sitt korta hår. Leo var det lite besvärligare med... Jag hade honom i mitt knä men det gjorde inte det hela lättare. Hon som klippte (försökte klippa) honom var väldigt duktig och till slut var han klar. Han var skitarg men så himla söt! =)

Idag var Max bjuden på 2 kalas. Först var det för Emilia, som fyllt 4. Max var lite reserverad i början, ett tag sen han träffade Emilia och Lowa nu. Sen var där ju andra barn som han inte träffat innan. Men efter en stund så släppte det. Sen busade ungarna järnet i 2 timmar.
Sen var det bara hem och kissa och hämta pappa. Jag körde de till nästa kalas, för våra vänners 1-åring. Eftersom Leo är förkyld så stannar jag hemma med honom.

Jag tror att jag kommer få hem en superdundertrött kille! Skulle inte förvåna mig om han somnar i bilen på väg hem. Håll en tumme eller tå, för att han sover länge imorgon, är ni snälla.
Jag och Leo har haft en myskväll. Mycket gos och lite bus.


Sötunge ♥

Max gillar att måla ♥

Leo före klippning...

efter...

0 hade något att säga!: