BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 19 oktober 2010

Ullared och böter...

Redan tisdag...

I lördags var vi hemma så vid middagstid var jag iväg och handlade, hämtade Leos medicin och hämtade Me&I-kläderna. Det var riktigt skönt att kunna göra det helt själv. Sällan jag är helt ensam.

På eftermiddagen tog Jocke med sig Max på fotboll. Jag och Leo hade en skön eftermiddag. När Jocke och Max kom hem så tog vi på oss och gick en runda i det härliga vädret. På kvällen blev det smarrig middag, bestående av rostas och potatisgratäng. Det är så himla längesen sen jag gjorde potatisgratäng.
Max var trött och somnade redan innan maten, vi upptäckte att han hade feber! Så till middag åt han grönsaker. Han fick lite godis och russin sen stöp han i säng.
Jag och Jocke såg på en riktigt mysig film, Trubbel i paradiset. Den var mycket bättre än vad jag hade trott.

På söndagen var jag på ett core-pass redan 10. När jag kom hem och hade duschat så hämtade Jocke Max från sin gympa. Sen åkte han och spelade golf. Jag och ungarna hade en mysig eftermiddag.

Igår hade Jocke tagit ledigt för att jag, syrran och svärmor skulle åka till Ullared. Eftersom syrran ville med, och hade ett ärende i stan på förmiddagen, så körde vi först vid 11.
På vägen upp var det fint väder och inte så mycket trafik... rätt var det var så såg jag en polisbil köra ut och köra efter mig. Han vinkade in mig till sidan... Det var kombinerad nykterhets- och hastighetskontroll. Och det hade tyvärr gått lite för snabbt... 11 km/h för fort. Så det blev böter. Första fortkörningsboten. 2000 sura pengar!

Boten förtog stämningen lite eftersom vi skulle till Ullared. Väl på Gekås så blev det en del grejor, men det var för mycket folk för att kunna njuta av att gå runt där. Det var mer folk än jag hade trott. Jag gjorde väl inga direkta jättefynd, men det var lite billigare än här hemma. Hittade en snygg vinterjacka till mig, annars blev det mest till ungarna och hemmet. Jag lyckades fixa grejor till Max både till födelsedagen och till jul. Leo är det lite svårare att hitta grejor till. Han behöver ju inte så mycket, vi har ju massor sen Max. Känns svårt att veta vad man ska ge, för han måste ju få några grejor, som är hans! Får försöka hitta det senare.

Idag är Max på dagis igen. De brukar ha utflykt på tisdagarna så jag klädde på honom så han var klar, eftersom det ändå regnade ute. När vi kom till dagis så visade det sig att de skulle ha en "inneflykt" istället eftersom det var sjuk personal. De skulle tända lite ljus och bara mysa. Jag tror inte att ungarna bryr sig alls, detta är ju spännande detta oxå. Sen kommer farmor och hämtar honom. Så dagen kan nog inte bli så mycket bättre för Max del.


0 hade något att säga!: