BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 12 oktober 2010

Dessa förbenade vattkoppor!

Så var det ett faktum, vattkopporna hittade till Leo också! Igår såg jag de första prickarna och i morse var det ännu fler. Han har 8 dagar på sig att bli frisk om vi ska kunna göra kat:en på utsatt tid, och det hinner vi inte. Möjligtvis att kopporna har torkat in tills dess, men han är snorig också så det lär ta lite längre tid. Han är lite trött och lite grinigare än vanligt men det är fullt förståeligt. Vem är på topp med en ordentlig förkylning? Inte jag.

Idag var det äntligen dags för dagis igen för Max. Han nästan flög dit på cykeln. När vi väl kom in så insåg jag en sak: jag hade helt glömt bort att de ska på utflykt på tisdagarna numera. De ska ha med sig frukt och en dricka... Som tur är så fick han en frukt från dagis, och jag hann bort och köpa en dricka i affären. Tur att vi har en butik så nära! Jag har nu skrivit upp det i almanackan så jag inte glömmer det i fortsättningen. =) Det är som man säger: Inget ont som inte har något gott med sig. Hoppas det gäller med Leo också...

För min del har jag hunnit ringa ett par samtal till sjukhuset. Dels för att höra om det finns något som kan hjälpa Leo. Om han kliar mycket finns de möjlighet att få Tavegyl utskrivet, annars är det bara bad och kylbalsam mm som gäller. Vi hade fått en tid till röntgen imorgon, men den fick vi flytta framåt. De skulle se om hans slang till knappen fortfarande låg rätt. Inte för att vi betvivlar det, men vill de kolla så får de väl göra det. Vi har varit på dem om Leos kräkande nu, för vi börjar bli trötta på det. De har faktiskt inte kollat allt som går att kolla, därför har dietisten sett till att vi ska få barnkirurgerna i Lund att kolla på honom samtidigt som de gör kat:en.


Leos nya look! Syns inte så mycket i ansiktet på bilden men det finns där!
Man ser att han är påverkad åtminstone.

0 hade något att säga!: