BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 3 oktober 2010

Me&I! Need I say more... ;-)

Som ni kanske ser på gårdagens bilder så blev det bullbak igår. Det var så himla gott efteråt att sätta sig ner och äta 2 ljumma bullar med ett glas iskall mjölk. Underbart gott.

På em/kvällen var jag gräsänka eftersom Jocke var på avslutningsfest med oldboys. Jag och ungarna hade mys och sen på kvällen så showade båda igång ordentligt.
Leo fick tag i Max´s goseorm och bet och slet i den, sen la han av ett asgarv! Helt underbart att se och höra. Max hittade sin blåstuta han fick på Emilias kalas och stod och blåste med den framför Leo. Jag tror aldrig jag har hört Leo skratta så mycket! Han verkligen kiknade av skratt. Underbara ungar! ♥

Idag har vi varit sega jag och Jocke. Har verkligen tagit det lugnt och myst. Kl 14 var jag bjuden på Me&I-party hos svägerskan. Jag har ju varit på 2 träffar med denna kollektionen och handlat lite på var. Så varför inte köra 3:e gången gillt. =) Fast jag frågade faktiskt ekonomen om lov först.

Hittade en underbar tunika till mig själv som jag sneglat på innan. Först nu på senaste träffarna som jag köpt något till mig själv. Tunikan blev definitivt min efter att jag hade provat den! Blev även en tröja till Max och ett par ursöta byxor till Leo. Jämlikt och bra. Och nej, det finns inget till karlar! =)


Tunikan som jag köpte. Bilden gör den inte rättvisa, den är mörkt limegrön!


Söta byxor till Leo!


En härlig tröja till Max.

0 hade något att säga!: