BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 5 oktober 2010

Tatuering, info-möte mm

Igår kunde jag äntligen åka till tatueraren. Efter lite sökande, så hittade vi dit. Jag fick visat vad jag är ute efter, och fick beställt tid. Den 4 november är det dags!! Jag längtar tills det är dags.
Jag ska dit om 2 veckor för att se ifall jag är nöjd med skissen. Vi kom överens om att de skulle förfina den lite.

På kvällen var det dags för ett informationsmöte på Max avdelning. Gick dit i god tid trodde jag. Det visade sig att mötet började en timme tidigare... Jag fick en uppdatering efteråt, hade inte missat så mycket. Max har världens mest underbara fröknar! Ungarna fick massor med beröm igår oxå. Det känns skönt att höra, inte för att jag trodde något annat.

Idag är jag riktigt trött, jag har ändå sovit rätt så bra i natt. Vi gick och la oss hyfsat tidigt nämligen. Kan man sova för mycket? =) Känner mig ändå inte närheten så trött som när vi hade det som tuffast, med matningen på natten.

Imorgon ska vi till hjärtläkaren igen, kl 8,45. Det är riktigt längesen nu. Ska bli väldigt intressant att se vad UKG:t visar! Han mår bra vad vi ser. Har en tid med sjukgymnasten på habiliteringen kl 10.15, då ska vi få hem hjälpmedlen också. Sen måste jag hämta hans skor och gå inom barnakuten. Han har ett litet öppet sår på ena tån, och det sista jag vill är att det blir en infektion. Därför tänker jag se till så att de tar ett CRP (infektionsprov) imorgon! Han MÅSTE vara frisk till den 21:e! Det finns inget annat.

0 hade något att säga!: