BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 1 oktober 2010

Hemmamys och bus!

Jag måste säga att jag trodde att Max skulle må sämre av vattkopporna. Han är nästan som vanligt, lite segare. Han kan sitta still lite längre framför tv:n än annars. Vi har tittat en del på tv och vilat dessa dagarna. Så himla mysigt. Första natten hade han det jobbigt eftersom det kliade som bara den på hela kroppen!

I natt har det inte varit lika illa, han har sovit bättre. Igår tog jag tag i städningen av huset. Röjde undan, dammsög och svabbade. Det blev riktigt fint, skönt att ha det gjort inför helgen. Jag passade på och röjde undan en massa mediciner som vi haft stående framme. De behövs inte för tillfället, då behöver de ju inte stå framme.
På eftermiddagen igår fick Max besök. Bästa kompisen W och fina mamman J kom på fikabesök. J ville att W skulle få lite prickar han oxå! Max blev överlycklig, vi har ju hela tiden sagt att han inte kan leka med någon nu när han har sina prickar, och så kommer bästisen på besök!! Behöver jag säga att de lekte som tosingar i 2 timmar! Jag och J passade på att fika och mysa. Tänk, snart har vi 2 prinsar var!

På kvällen var det träning för mig. Det var ett riktigt roligt pass, med mycket arm- och axelträning. Segt som bara den! Gummiband är bra till mycket... När jag kom hem så sov Max. Leo fick syn på mig och studsade snabbare än blixten till mig. Sånt som känns riktigt bra i hjärtat.

Idag är vi hemma hela dagen och har mys igen. Behöver handla men jag fixar det när Jocke kommit hem. Inte så ofta jag handlar så "sent". Måste ju ha mitt fredagsgottis! =)

Finaste "pricken" ♥

1 hade något att säga!:

Jessica sa...

Skönt att han kommit lindrigt undan o nu blir det ju bara bättre efter hand =)

Jag har funderat på att köpa mig ett gummiband, kostar mellan 200-300kr och med får man tips på övningar till både arm/ben. En bra investering =)

Ha en mysig helg! Kram