BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 15 oktober 2010

Jobbig natt och hög feber

Om jag tyckte onsdagsnatten var jobbig så var den inget mot torsdagsnatten... Leo vaknade runt midnatt och jag gick ut i vardagsrummet med honom så att Jocke skulle få sova. Vi hade förberett för en stökig natt med att ta ner en madrass som jag kunde sova med Leo på. Eftersom det antagligen kliade som bara den så var Leo väldigt gnällig och kunde inte komma till ro. Så jag var uppe och gick med honom i flera omgångar. Han kom inte till ro förrän vid halv 2. Sen vaknade jag vid halv 6 och kunde inte somna om. Känns konstigt att vakna före Max. =)

Efter att ha lämnat Max på dagis och satt igång Leos mat så gick jag och la mig i soffan! Det var så skönt att bara dega och slötitta på tv. Leo var supertrött så han fick sova vid 10 redan. Lagom till han vaknade så hade jag precis slumrat till. Så det blev till att lägga sig i soffan igen.

Det märktes verkligen att Leo hade feber igår, han var väldigt slö. Han sov en timme till sen vid 1-tiden. På kvällen var jag iväg och tränade. Det var mer än en vecka sen sist så det var riktigt skönt. Tog i ordentligt så jag var så där skönt trött när jag kom hem.

Innan vi la Leo så tog jag tempen på honom. Det var inte så konstigt att han var lite trött och hängig, han hade 39,5 i temp! Jag trodde han skulle ligga runt 38,5 kanske. Jag trodde att han skulle ha varit mer hängig med så hög feber. Det blev en kvällscocktail bestående av Alvedon, nässpray och inhalation. Jag förberedde mig på en kass natt igen, så döm om min förvåning när jag vaknade vid halv 6 av att Max ville ha frukost. Jag lyckades få honom att stanna i sängen och jag tror att han somnade om för han blev helt tyst rätt så snabbt igen. Sen vaknade jag vid 6,50 igen. Riktigt skönt att både han och vi fått sova gott hela natten. Jag tror att vi behövde det allihopa.

Idag får vi bli hemma eftersom Leo är dålig fortfarande. Han har feber fortfarande men den är mycket lägre. Känns som att den kanske börjar försvinna nu. Det är längesen han haft feber så länge.

Hörde med syrran om hon ville passa Leo så kunde jag åkt och handlat lite och hämtat Leos medicin och Me&I-kläderna som ligger på City Gross och väntar. Jag hade glömt att hon skulle vara i stan idag så jag får ta det imorgon. Det var inget som brådskade.

Febrige killen ♥

Den halvnakne kocken??
Trött kille efter dagis. ♥

Mina älsklingar! ♥

0 hade något att säga!: