BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 24 oktober 2010

Händelserik vecka trots allt.

Plötsligt börjar helgen gå mot sitt slut. Har varit slarvig med bloggen denna veckan.
I måndags var vi ju som bekant i Ullared, jag kan tänka mig att åka dit igen när det inte är så mycket folk. Jocke chockade mig med att säga att han kunde tänka sig att följa med om det var lite folk, de på hans jobb hade sagt att i januari var det lugnt tex...
Gissa om jag blir retad för böterna av Jocke!!

I onsdags passade jag på att baka en dubbel sats med kanelbullar när Max var på dagis. Det är så gott att ha lite bullar på lager i frysen. Skickade med en påse till Max´s bästis W och hans mamma. =)

I torsdags kom värsta hagelskuren på eftermiddagen. En riktigt långvarig skur för att vara hagel. För en liten stund var det helt vitt på marken. Tyckte lite synd om syster som var på väg in till stan då.
På kvällen var det träning som vanligt. Det var ett tufft pass och jag tog ut mig ordentligt. Det är så skönt när man har duschat och sitter i soffan och slappnar av sen. Man är trött men på ett riktigt skönt sätt.

I fredags var jag, Max och syster uppe tidigt. Inte för att det är någon bedrift av mig eller Max att vara uppe tidigt, men syster! Hon brukar aldrig vakna före 8-9 och nu var hon uppe 6! Elgiganten öppnade en Megastore på Väla och de hade bra pris på den "gamla" Ipoden. Syrrans mp3-spelare började bete sig väldigt mysko och hon behövde inte den nyaste, så vi körde dit vid 7 på morgonen när de skulle öppna. Behöver jag säga att kön var lååång! Jag hade, pga mosigt huvud antagligen, inte tagit med vantar och mössa, så jag & Max körde hem och hämtade det. Det var svinkallt och det blåste halv storm. När vi kom tillbaka så var syrran nästan framme så vi ställde oss bak i kön. Men efter en 10-20 minuter ville inte Max längre, så vi satte oss i bilen. Jocke sa att vi skulle köpa en Ipod men att vi inte behövde köa hur länge som helst, han ville mest passa på när den var billig. Behöver jag säga att jag skippade den då. Syrran fick tag på sin och var nöjd, men stelfrusen.

När vi kom hem så åt vi frukost och sen körde jag till Höganäs. Jag skulle till tatueraren och kolla på skissen. Passade på att hälsa på Nilla på apoteket oxå. Hon gjorde sin tatuering hos samma tatuerare i början av veckan, så jag ville kolla in den. Den var jättefin så jag vet att han gör ett bra jobb, inte för att jag egentligen tvivlade... Besöket hos tatueraren tog inte så lång tid, han hade en skiss färdig som jag gillade. Hans lärling hade gjort den, och han är duktig, men han skulle putsa till den ytterligare lite grann.

Efter det så körde jag till City Gross i Hyllinge och handlade. Kunde gjort det på jobb egentligen men jag skulle hämta medicin på apoteket också. Så underbart skönt det var att gå och handla utan ungarna.
Så skönt att någon gång kunna gå i lugn och ro.
Jocke tog med ungarna och gick upp till farmor och farfar och Max följde med farmor och handlade.

Jocke hade lite idéer om övervåningen så när jag kom hem så kom vi överens om att köpa likadana stativ med lådor i som vi har i grovköket, de är superbra att ha skor i tex. Så jag körde till IKEA.
Jag hittade det jag skulle ha och vi köpte en till stå-lampa till vardagsrummet. Naturligtvis, eftersom jag är så tankspridd som bara jag är, så köpte jag ett stativ och 4 lådor, dvs jag glömde ett stativ...
Efter shoppingen på IKEA så körde jag inom Elgiganten. Det var en hel del folk i kö fortfarande men jag ställde mig ändå. Det tog faktiskt bara ca 15 minuter så var jag inne. Där fanns Ipods kvar så jag köpte en till oss.

Igår gjorde vi inget speciellt på förmiddagen, Jocke var och spelade fotboll. På eftermiddagen gick vi upp till farmor och farfar. Det bjöds på middag! Jocke och hans föräldrar skulle äta musslor... Som tur är så fanns det annan mat också. När vi kom på kvällen så åkte ungarna i säng. Sen var det lördagsmys. Jag har laddat ner lite spel på Ipoden, så jag satt och spelade angry birds medan Jocke satt och klurade med Itunes. Vi har vår egen uppfattning om vad som är lördagsmys... =)

Idag hade Max gympa mellan 11-12 sen har vi bara haft mys, ungarna och jag. Jocke jobbar hela dagen.

1 hade något att säga!:

Gunilla Månsson sa...

Vaddå, tur att det fanns annat att äta än musslor ? Denna delikatess tackar man väl inte nej tack till !