BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 13 oktober 2010

Stackars Leo! ♥

I natt har vi inte sovit mycket i familjen... Max kom in vid halv 1 och sen vid 2 vaknade Leo och var ledsen. Sen har jag varit uppe med Leo i omgångar. Vid 3-tiden gick jag och la mig i soffan med honom. Han var orolig och vände och vred på sig. Sov en stund sen blev han ledsen osv... Vid 4 vaknade jag av att Jocke skulle byta sängkläder. Max hade kissat ner sig och vår säng ordentligt. Kuddar, täcke mm... Jätteskoj 4 på morgonen! Sen sov jag och Leo en liten stund. Vid halv 6 var vi vakna igen. Då gick jag in och la Leo i Max säng. Där sov han gott till klockan var nästan 7. Max vaknade vid 6,15 men Jocke lyckades hålla honom kvar i sängen till 6,45 ungefär.

Behöver jag säga att vi är trötta idag?
Redan igår fick han feber. På kvällen hade han 38,9 så innan jag la honom så fick han alvedon, nässpray och inhalera sin pulmicort.

Idag har det märkts att Leo varit påverkad av vattkopporna. Han har varit väldigt ledsen och trött. Han sov middag i 2 timmar, vilket nog gjorde susen. Han är fortfarande "gnällig" och trött men inte riktigt så som i morse. Emellanåt sitter han och småsjunger i stolen.

I morse var det 0-gradigt ute, så vinterkläderna åkte fram. Men jag insåg att Max har inte några vinterstövlar. Så ikväll, när Jocke kommer hem så ska det köpas vinterstövlar!


Skön stil...

Stackars killen


0 hade något att säga!: