BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 16 augusti 2010

Tröttare än tröttast...

Natten som gick var oxå jobbig. Som jag tjatar om dessa nätter...
Jag var uppe med Leo i en halvtimme i natt och sen vid 2 så kom Max och väckte mig. Han ville att jag skulle sitta inne hos honom en stund. Han brukar alltid lägga sig i våra sängar när han kommer in på natten så detta var en trevlig överraskning.
Jag satt väl en halvtimme-trekvart inne hos honom innan han sov gott igen.
Så jag är inte pigg idag heller... Idag SKA jag gå och lägga mig tidigt. Brukar alltid se CSI:NY kl 21, men det ska spelas in idag! Innan 21,30 ska jag vara i säng!

Idag har jag och ungarna varit på apoteket och hämtat en del av Leos mat, resten kommer imorgon, typiskt nog. Sen skulle vi köpa Blixten McQueen-skor till Max. Kollade i alla skobutiker på Familia men där fanns dom inte. Vi körde till Väla istället och där hittade vi dom på Din Sko.


När vi kom hem så la jag Leo, han var riktigt trött och somnade direkt, han sover fortfarande sådär en och en halv timme senare... =)
Max ville vara ute, han fick lov att vara ute på gatan. Sen hörde han plötsligt att E var hemma, så de ville leka. Sen blev det ju inte sämre av att F kom hem från dagis och ville vara med... Så nu är huliganerna ute och leker i E´s eller F´s trädgård. Vi har nog inget roligt här för de brukar inte vara här så mycket...

0 hade något att säga!: