BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 19 augusti 2010

Denna är till dig Emilia...

Nu är jag nästa sjukt mätt! Middagen bestod av sprödbakad torskfilé med kokt potatis. Till det hade vi stuvad spenat och remoulad. Behöver jag säga att jag krängde... =)

Idag har jag tagit det lugnt. När jag hade lämnat Max på dagis så gick jag hem och gav Leo mat. Sen satt jag framför tv:n och njöt av lugnet.
Jocke hade fått med sig en stor trunk med kläder från fotbollen så jag hade lite att tvätta. Behöver jag säga att det inte luktade hallon precis... Vädret var lite si sådär men jag tog en chansning och hängde ut alla fotbollskläderna. Som tur är så har det inte regnat idag.

Fick en kommentar av Emilia idag, hon tyckte det var tråkigt att inte jag fanns på bild... Det finns en väldigt bra orsak till det, jag avskyr att vara på bild. Jag tycker inte om det jag ser. Men jag gör ett undantag idag...


1 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Ha, ha! Underbart! Har ju nästan glömt hur du ser ut;-) Se nu till att det är Jocke som har kameran i handen nu framöver (jag får också trycka den i handen på Nicke om jag ska vara med på några bilder).