BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 5 augusti 2010

Städdag

Idag har vi haft en städdag. När jag hade lämnat Max på dagis och satt igång Leos mat så skred jag till verket. Nu skulle Max rum städas riktigt ordentligt. Det tog ca 4 timmar men nu är det städat in i minsta vrå! Nu är det bara byråerna som ska rensas. Alla kläder som inte passar ska undan!

Leo underhöll och hjälpte till på sitt vis. Han förflyttar sig fort som bara den nu. Både framåt och bakåt, så det gäller att vara med. Kommer han för långt från sin matställning så är risken att han råkar dra ur knappen. Det är inget att rekommendera numera. Hade han haft den vanliga knappen så hade det inte varit så illa, den kan man sätta tillbaka själv, men inte denna eftersom den leder ända ner i tunntarmen.

Imorgon åker Jocke till Stockholm för att se Sonisphere. Han ska sova hos brorsan men jag vet inte hur mycket de kommer att träffas, brorsan jobbar lite skumma tider. Han är borta till på söndag kväll så det blir lite tomt här hemma. Fast på lördag kommer mamma & pappa hit från Frankrike. Ska bli skoj att träffa dem igen, vi har inte träffat dem sen strax innan nyår.

Lite bilder från dagen:
0 hade något att säga!: