Habiliteringen, dagis mm

I måndags var jag med Leo på habiliteringen. Det var ett möte med kuratorn och specielpedagogen. Jag hade lite frågor om hur vi ska göra med vår ansökan om dagis för Leo. Förskolan bör få veta så tidigt som möjligt om hans hjärtfel. Vi vet inte i vilken utsträckning han kommer behöva hjälp, men han lär behöva någon form av hjälp. Eftersom habiliteringen har möten med förskolan så kommer de att förbereda de lite. Jag ska nog ta kontakt med rektorn tror jag, hon verkar bra att ha och göra med.

Specialpedagogen var väldigt nöjd med Leo. Hon sa att hon hade varit beredd på att jobba lite med honom men det behövdes inte. Han hasade runt på golvet i 40 minuter och lekte och snackade. Sen blev han trött och då märktes hans hjärtfel riktigt tydligt! Han blev gnällig och andades riktigt ansträngt. Stackaren var helt slut. Men lagom till vi kom hem igen så var han en piggelin!

Jag är helt genomförkyld. Det är väldigt längesen så jag har nästan glömt hur jobbigt det är. När jag blir förkyld så är det alltid halsen som drabbas värst. Jag får en riktigt rivig hosta och det känns som om jag har ett rivjärn i halsen... Men, nog om det.

Det jobbigaste med att jag blev förkyld just nu är att jag ska springa IForm-loppet med några vänner från jobb. Jag hoppas verkligen att jag är frisk till loppet, som är den 31:e, dvs på tisdag!!
Jag tar alla tillfällen att vila, speciellt när Max är på dagis. Idag somnade dessutom Leo riktigt tidigt så jag tog tillfället i akt att lägga mig i soffan och se en film. Det blev The Ugly Truth...

Min lille sjusovare sitter just nu och diggar till "You spin my head" med Flo Rida... Han ska läras i tid! =) Han vaknade redan 7 imorse, så jag la honom vid 10. Han var nog riktigt trött för han vaknade inte förrän klockan var nästan 12!

Max har fått riktigt bra kontakt med grannungarna. Han och F och E har lekt varje dag nu. Max blir lika sur varje gång de måste avbryta leken. När han var tvungen att säga hej då till E igår var klockan halv 7! 5 minuter senare frågade han om han fick gå ut...
Han somnar tidigt nu när han både leker på dagis och sen hemma. Idag sov han till 7, det hör definitivt inte till vanligheterna att brorsorna vaknar samtidigt.

Ella älskar att busa med "Lelo"

När jag gjorde muffins till Me&I-partyt
så diskade Max efter mig. =)

Man måste slicka visparna!

Kommentarer

anneli sa…
Kul att det går bra med Leo =)
Tänkte berätta att Julian har en assisten/extra resurs 4 timmar om dagen på förskolan... Det går bara 1-3 åringar där. Övrig tid åker han runt på rumpan och leker själv =) Har funkat kanon för honom på dagis.

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...