BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 14 augusti 2010

Regn, jobb

Idag är det rätt så dystert väder ute, det regnar och är lite mulet. Det gör absolut ingenting. Idag är det skönt att bara kunna sitta inne och se på film och mysa. Jag har åter igen haft en kass natt. La mig vid halv 11, vid midnatt vaknade Leo och var ledsen. Det tog ett tag för honom att lugna sig så jag gick ut och la mig med honom i soffan. Tog ca en halvtimme innan jag kunde lägga honom igen.

Somnade sött och sov gott fram till kl 4, då katten ville ut. Släppte ut honom och han inte mer än att doppa huvudet på kudden innan han skulle in igen. Gick och la mig igen, 5 minuter senare skulle han ut igen! Då fick jag nog och försökte få honom att inte krafsa på dörren, för jag tänkte inte släppa ut honom. Fick gå upp flera gånger och säga till honom, han krafsade och sen kom han in till oss och jamade. Tror klockan blev närmare 5 innan han gav upp! Sen vaknade Max vid halv 7, tror jag. Då fick Jocke gå upp... Fick sova lite till, Jocke stack till golfbanan vid 8.20 så då fick jag masa mig upp.

Idag ska jag jobba kväll, dvs 15-21,15. Känns sådär med tanke på de senaste nätterna. Lär bli sent i natt med. Imorgon jobbar jag mellan 8,30-17. Helt ok tid. Skönt att komma hem i hyfsad tid på söndagen, sen ska Jocke jobba hela veckan.

På tisdag ska vi till habiliteringen igen. Denna gången ska deras doktor titta på Leo. Ska ta och höra med henne om han ska remitteras till ortopeden med sina ben. Han kanske behöver någon hjälp för att kunna träna upp sina ben och leder på rätt sätt, så han inte belastar fel på lederna.

På lördag är det jobb igen, 7,30-15. Helt ok tid på en lördag. =)
På söndagen ska jag ha Me&I-partyt. Hoppas jag kan locka några fler att komma.


Max busar med Leo

Baddags

0 hade något att säga!: