BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 18 augusti 2010

Ensamvarg, habiliteringen

Just nu njuter jag av att lugnet här hemma. Busungarna sover gott och Jocke är och spelar fotboll. Ibland är det riktigt skönt att vara helt ensam.

Jag är nog en typisk ensamvarg, jag har alltid trivts bra för mig själv. När jag var yngre så höll jag på med hästar och jag brydde mig inte om ifall där var någon annan i stallet, jag njöt av samvaron med hästarna. Jag har aldrig känt att jag måste ha en massa kompisar, eller ha gäster så ofta.
Jag tycker naturligtvis inte illa om att ha folk på besök! =)

Igår var jag och Jocke med Leo på habiliteringen. Det var dags för en av deras läkare att utvärdera honom, för att se vad de kan göra för att hjälpa honom. Hon iakttog honom och vi fick berätta lite om honom. Sen undersökte hon honom och fick världens goaste kram av honom... =)

Resultatet av besöket blev 2 remisser, en till ortopedtekniska och en till öronkliniken. Ortopedtekniska ska se till så han får ett par stadiga skor. Utan skor så lär det antagligen ta längre tid för honom att lära sig stå. Hon höll med mig om att han behöver stöd.
Hon kollade i öronen och noterade att trumhinnorna buktade inåt. Det kan ha kommit efter en förkylning. Det är som att ha lock för öronen och det kan påverka språket om han inte hör ordentligt.

Läkaren konstaterade att han är en bit efter i sin motoriska utveckling, vilket vi är fullt medvetna om. Hon konstaterade oxå att han är väldigt socialt medveten och väldigt glad och pigg. Med lite hjälp på vägen så ska han nog komma ikapp sina jämnåriga. Vi är inte oroliga.

Vi var oxå och hämtade mat till Leo på sjukhusapoteket. Vi har fått ökat uttag så vi får 16 lådor, istället för 8, per gång. Jag hade precis beställt det sista på det gamla receptet så jag hade 8 lådor stående på apoteket i Hyllinge... Så nu har vi nog mat till honom i ca 3 månader! =)

Idag har jag varit på Familia och hämtat de 8 lådorna mat. Passade på att shoppa lite underkläder och köpa kattmat. Lite lugnare att shoppa utan huliganen. Går inte direkt att prova kläder när han är med...

Leos mat för 3 månader...

Leo vet hur det går till...

Pappa och lillen...

1 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Nu har jag kikat förbi och läst flera inlägg. Ni har superfina killar, man ser syskonkärleken lysa lång väg!

Men var är bilder på mamman i huset;-)?