Bröllopsdag...

Så var även denna helgen slut. Jag jobbade kväll både lördag och söndag. Kunderna hittade till oss, och trots sjukdomar (lördagen) och för lite personal (söndag) så har det gått smärtfritt. Det är helt ok att jobba både lör och sön kväll när man vet att man är ledig dagen (för mig: veckan) efter.
Denna veckan kommer livet att gå tillbaka till det normala igen. Max börjar på dagis imorgon tisdag. På onsdag tar han ledigt från dagis, för då kommer Jessica och Emilia hit på lekdate! Det är rätt så längesen nu, så det ska bli jätteskoj.

Imorgon ska jag in med Leo på sjukhuset. Han ska ta blodprov för en blodsmittscreening inför hjärtkat:en i september.
Sen ska vi även inom dagvården och få lapiserat runt knappen. (innebär att man med silvernitrat åstadkommer en liten såryta som stimulerar till inväxt av epitelceller från sidorna. Dvs den "kant" som bildats runt knappen vill växa tillbaka. Bättre förklaring kan jag nog inte ge...

Denna veckan jobbar Jocke 6-15, en härlig tid! Nackdelen är att han behöver gå upp tidigt. Jag vaknar alltid när han går upp. Inatt låg Max hos oss, han vaknade 6.05! Jag blev överlycklig när jag fick honom att somna om igen... Han vaknade igen vid strax innan 7, lite mer ok.

Idag är det en speciell dag, vår bröllopsdag! Idag har vi varit gifta i 7 år.
7 år är en lång tid, men det känns som att det gått väldigt fort. Kommer ihåg hur fint väder vi hade på bröllopet, det var hur varmt som helst! Kanske känns klyschigt, men det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Det enda som överskuggar det, är våra underbara ungars förlossningar.

Lite bilder från bröllopet, ber om ursäkt för kvalitén. Bilderna är scannade från originalfotona.
Vi använde inte digitalkamera för 7 år sen.. =)

Jag och min älskling

Vi syskon.

Tänk att 7 år kan gå så snabbt...

Kommentarer

Grattis på er dag, vackra du! Kram
Mickis.H sa…
Grattis i efterskott :)

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...