BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 11 augusti 2010

"Jag ska plocka en blomma till dig"

Jag undrar vad det var med Leo igår natt? Han vaknade 2-3 gånger och var ledsen. Sen fick jag släppa in och ut katten och tidigt på morgonen kom Max in... Leo var på ruskigt humör på förmiddagen oxå, han somnade som en stock när jag la honom halv 11.

I måndags var jag och Leo på sjukhuset, de skulle kolla på knappen efter lapiseringen. Knappsköterskan var tillbaka efter sin semester och sa på en gång att det var inget att göra, det skulle inte hjälpa med lapisering. När vi väl tar ut knappen så kan det ta lite längre tid för huden att dra ihop sig och det kan bli ett litet ärr, men det går att ta bort hudfliken med laser.
Skönt att slippa bry sig på det.

Inatt var Leo vaken en gång och var ledsen. Jag fick gå runt med honom en stund innan han somnade igen.. Han kanske har börjat drömma.

Igår när jag kom till dagis och skulle hämta Max så sa han: Jag ska plocka en blomma till dig mamma. Jag fick en fin liten gul blomma! Hans fröken berättade att han hade plockat en blomma innan och han hade fått lägga ifrån sig den för att kunna leka ordentligt. Då hade han sagt att han skulle plocka en blomma sen när jag kom... Gulliga unge!
Max var jättetrött igår och på ett jobbigt humör. Han blev ledsen för minsta motgång...

Idag har mamma och pappa kört iväg till Skurup, de ska vara där i ca en vecka för att spela golf. Eller lära sig spela åtminstone.
Sen kommer de tillbaka den 17 och åker till Stockholm den 18... Massa flängande för att hinna träffa så många som möjligt.

Jag ska jobba i helgen! Längesen nu, så jag har legat av mig känns det som... Jobbar kvällen på lördagen och 8-17 på söndagen.. Sen är jag ledig igen!

Jag försöker "ragga" folk till ett me&i-party som jag ska ha den 22:e, det går sådär... Alla som vill får gärna komma, den nya kollektionen har kommit nu.. Inget köptvång! ;-)

Morfar och Leo läser tidningen...

1 hade något att säga!:

Jessica o Emilia sa...

Hade det inte varit min jobbhelg hade jag kommit baraföratt =)