BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 7 augusti 2010

Sonisphere, tvätt...

Igår åkte Jocke till Stockholm. Han och hans bror ska gå på Sonisphere idag. De hade lite problem att hitta, så klockan hann bli rätt mycket innan de var framme. Bror min är snäll och ger mat och husrum till dem. Tror inte han hinner träffa de så mycket dock, eftersom han jobbade i natt. De åker inte ner förrän på söndag så lite lär de ju träffas.

Jocke ringde inatt och ville ha lite hjälp med hur de skulle ta sig hem till Fredde efter att de varit inne i Sthlm på natten, så jag kom inte i säng förrän halv 1... Max vaknade 6,30 som vanligt, så jag e lite sliten idag.

Idag kommer äntligen mamma och pappa hit. Det är ca 8 månader sen vi träffade dem sist. Det har varit mycket turer fram och tillbaka. Jag kan säga att jag skulle inte vilja bo i ett land som har så fruktansvärt dålig pappersexercis... Allt ska på flera olika ställen och behandlas och sen ska en person skriva under ett papper, och denna ngn sätter upp en tid när han/hon kanske vill göra det...

Nu är i alla fall deras gamla hus sålt och det nya är deras! De ska vara i Sverige i ca 1 månad, men de ska inte bo hos oss hela tiden. Det är många att träffa när dem väl är här.

Idag ska vi städa lite mer innan de kommer. Ska ta och tvätta och ta hand om det jag har tvättat... Tråkigt, men ett måste ju.
Sen får vi se när de kommer, så vi kan planera maten. Kommer de i tid så blir det en festmåltid! Smördegsinbakad oxfilé med gorgonzola, hasselbackspotatis och rödvinssås till det... Finns nog inte mycket som slår det!!

0 hade något att säga!: