BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 29 augusti 2010

Braklunch!

Sitter just nu och tar igen mig efter en braklunch som bestod av pannkakor och sylt. Massor med pannkakor! Mamma gjorde smeten och sen krängde vi andra allihopa. Ella, Max kompis satt med och åt oxå.

Max och Ella har lekt i flera timmar tillsammans. Inte ett enda bråk. Freddie kom och ringde på och ville att Max skulle komma ut. Ella kom ut från Max rum och ställde sig bredvid Max, som la armen om Ellas midja. Jag önskar så att jag hade haft kameran på mig. Sötaste ungarna.

Freddie lekte med Ella och Max på Max´s rum, leken blev med ens våldsammare... =)
Nu har de sprungit över till Ella. Vi andra tar det lugnt och njuter i sofforna. Skönt att inte behöva göra något. Alla utom Jocke och syrran i detta huset är i olika förkylningsstadier... Jag är inte så värst förkyld, men jag har en riktigt jobbig hosta.

Idag kom mamma och pappa hit igen, men nu ska de stanna till på torsdag eller fredag. Sen åker de hem till sig igen... =/

Imorgon kommer förhoppningsvis brorsan hit, han har varit i Malmö sen i början på veckan för att jobba. Han ska inte åka hem förrän torsdag eller fredag så vi får nästan en vecka tillsammans hela familjen. Snacka om att Max kommer njuta, han älskar morbror Fredrik.

Pannkakslunch!


Slöande i soffan...

0 hade något att säga!: