Vi blev bortglömda!!! *arg*

Igår var det dags för besöket hos neurologen. Jag var riktigt spänd på att få höra vad hon hade att säga. När vi kom dit så kom sjukgymnasten och hämtade oss, sen försökte hon ringa neurologen eftersom klockan tickade på... Neurologen svarade inte på sin telefon, så efter ett par försök så ringde hon till läkarsekreteraren, och de kom fram till att hon inte var inne alls... Så hon har antagligen glömt bort oss!! Det var inte sjukgymnasten som hade bokat besöket, utan det var hon! Fruktansvärt dålig stil. Sjukgymnasten tyckte det var skandal.

Men det var ju inget att göra, så det blev ca en timmes tid med sjukgymnasten. Hon var väldigt nöjd med hans framsteg. Han står stadigare, han har börjat prata (igår lossnade det ordentligt!). Han sitter fortfarande inte själv, men vi har hittat ett sätt att lägga honom på mage så inte knappen tar emot. Ligger han på mage och jobbar så tränar han rygg och nacke vilket hjälper en del när han ska sitta. Vi upptäckte även att han står konstigt med ena foten. Han böjer den onaturligt mycket inåt, så hon skulle höra med ortopeden om han ev behövde någon slags stödskena. Annars kan det nog bli förslitningar på fel ställen.

Igår var det dags för träning igen efter att ha missat flera gånger. Det var core igår och jag körde på ordentligt. Jag var härligt trött efteråt. Vi gjorde en massa benövningar så benen var rätt så stumma efteråt! Fy f*n vad härligt det är efteråt.

Idag vaknade vi upp till regn... Men det var hyfsat varmt ändå, nu har det slutat regna och det är 11,5 grader ute! Synd att det är så himla blött annars hade det varit skönt att gå ut i trädgården. Hoppas det hinner torka upp lite till imorgon. Max har varit på dagis och nu är han iväg och cyklar med farmor. Hon skulle till affären och passade på att ta med Max. =)

Leo har som sagt börjat prata en hel del. Mycket papapa och bababa osv... Himla sött att höra på.

Härlig stil...

Syskonkärlek

Nyfiken kille

Magträning...

Kommentarer

EmiliaJ75 sa…
Gud så dåligt att ni blev bortglömda!! Men roligt att Leo gör framsteg=)

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Återkomst efter många års frånvaro...

Äntligen fria...