BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 3 mars 2010

Feber, nu händer det massor!!

Idag har det varit lite att pyssla med som vanligt. På förmiddagen tog jag med Leo och åkte och tvättade bilen, sen bar det av till Hedin Bil för att visa upp skadorna. Efter det var gjort så blev det visst en lunch på Burger King... =)

Max var hemma med syrran och när jag kom hem så var farmor där oxå. Max satt och åt glass...
Efter ett tag så kände farmor på honom att han var varm, jag kände oxå och det var inte snack om saken, det var feber! Han verkade rätt dåsig oxå.

När farmor gick hem så gick Max och la sig i soffan och tittade på film. Jag var nere i affären och handlade, när jag kom tillbaka så sov han gott. Sen sov han i gott och väl 1½ timme.

Han har varit trött och hängig även ikväll. Han ville inte äta mat så han fick en kvarts melon. Bättre det än inget, det är ju mycket vätska i det.

Vid strax efter 18 så ville han gå och lägga sig, men det dröjde ända till strax innan 20 innan han till slut somnade. Får hoppas han sover gott i natt och att alvedonen hjälper.

Idag är det säsongsstart för både Grey´s Anatomy och True Blood!! Jag spelar in båda då jag ska lägga mig tidigt!! Hade ordentlig huvudvärk idag IGEN! Andra eller tredje dagen denna veckan.

Blev förvånad när jag redan idag fick remissen till Leos lungröntgen. Den 11:e är det dags.
Sen ringde Leos hjärtläkare oxå, han hade pratat med sjukgymnasten och de var ense om att de ville att en neurolog skulle titta på honom för en ev remittering till barnhabiliteringen. Så den 16:e är det dags för ett besök hos neurologen. En riktig sjukhus-vecka...
Måndag är det mag-tarmspecialisten,
tisdag neurologen och
onsdag ska han få svin-spruta nr 2!
Undrar om jag kan vägen till sjukhuset snart... ;-)


Födelsedagskalas!

1-åringen

Skönt att sova när man har feber.

0 hade något att säga!: