BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 14 mars 2010

I lugnets tecken...

I fredags var det dags för storhandling igen. Max följde med mig och syster och allt gick väldigt smidigt till. Dagen bjöd inte på så mycket "action" utan vi tog det lugnt. Eftersom Jocke skulle till en kompis så åt vi lite tidigare.

Jag körde in Jocke vid 6-tiden och när jag kom hem så bestämde syster och jag oss för att hyra film! Det blev The Ugly Truth! En helt underbar film, vi såg den för första gången för några veckor sen. Jag skulle gärna se din igen imorgon... =)

När klockan slagit 11 så var jag nästan på G mot sängen, men så ringde det... Jocke hade missat tåget, så jag sa att jag skulle hämta honom. Vi var väl hemma strax innan midnatt. Tog en stund för mig att somna så klockan tickade iväg. Tror klockan hann bli nästan 1 innan jag somnade.
Sen följde den värsta natten på länge...

Vid halv 5 vaknade jag av att Leo hostade ordentligt. Jag kan inte sova när han hostar eftersom den låter så hemsk och han nästan kräks av den... Så mellan halv 5 och nästan till klockan slog 6 så låg jag ömsom och lyssnade på honom och ömsom så stod jag lutad över honom med handduken redo...
Sen vid halv 7 vaknade Max...

Eftersom Jocke varit ute kvällen innan så gick jag upp, Max ville ha frukost. När han fått sin frukost och filmen rullade så la jag mig i soffan med en filt över. Sen stannade jag där länge!
Vid lunchtid så gick jag in och la mig i sängen. Det tog inte många minuter innan jag slocknade.
Sov väl ca 1-1½ timme, men var ändå inte speciellt utvilad efter det.

Strax innan 4 så gick vi iväg till svärföräldrarna, det var lite födelsedagsfirande i förtid. Båda två fyller år inom en vecka tid, 17 resp 22 mars... Det var skoj att träffa Jockes bror med familj. Max försvann direkt iväg med Caroline... =)

Efter att ha ätit massor med god mat och god efterrätt (marängsviss!) så gick vi hem efter sista bidraget sjungits. Max var trött och Leo var supertrött, han hade knappt sovit något på dagen. Han hade vägrat att sova i farfars säng, antagligen pga att han inte kände igen sig.
Leo somnade nästan innan jag hunnit lägga honom, Max somnade till i soffan så vi passade på att borsta tänderna och sen ville han själv sova. Det tog inte speciellt lång tid innan han sov gott.

Natten var väl hyfsad, jag vaknade inte alltför mycket av Leo. Jocke jobbar idag och jag gick upp samtidigt som honom. Vi väntade på att få sällskap av Max men klockan hann bli halv 8 innan han kom upp, och då hade Jocke åkt till jobb.

Vid halv 10 kom farmor och hämtade Max, det var dags för gymnastik. När de kom tillbaka så var det bara för att tala om att Max skulle med de hem och äta glass! Så från 11 till strax efter halv 5 var han hos farmor och farfar. Dagen har mao varit väldigt lugn. =)

Jag har tittat ikapp på mina serier som jag spelat in tidigare i veckan, Criminal Minds och True Blood! Älskar True Blood. Jag är inte sån som köper serier om jag gillar dem, men denna kan jag verkligen tänka mig att köpa! Helt underbar, Alexander Skarsgård är helt sjukt bra. Detta avsnittet pratade de tom svenska! =)

Imorgon är det dags för besök på barnmottagningen igen, mag-tarmläkaren som får besök av oss denna gången. Får väl se vad som sägs.

0 hade något att säga!: