BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 11 mars 2010

Röntgen, knappen...

Igår var Max tillbaka på dagis för första gången på en vecka. Han sprang in och lyckan var total när han såg att bästa kompisen var där! När jag kom hem så gick jag och la Leo i sängen och han slocknade direkt! Sen gick jag och la mig i soffan och slöglodde på tv. Hade spelat in CSI på måndagen som jag såg. Dagen gick rätt så fort trots att jag mest slöade. Kände mig kass och gjorde knappt något.

Inte förrän halv 4, efter att ha sovit 6 timmar i sträck, vaknade han. Men det är lite av ett kännetecken för honom, att är han sjuk så sover han mest hela dagen.
På kvällen var det en trött familj. Halv 8 sov Leo sen en timme tillbaka, jag var supertrött och Max och Jocke sov i soffan...

Jag och Max gick och la oss vid 8. Jocke skulle träna och åkte strax efter 8. Då satt jag i sängen och läste. Håller på att läsa en serie böcker som jag läst säkert 3 gånger innan. Författaren heter Janet Evanovich och första delen i serien heter Lovligt byte. Underbara böcker!
I alla fall så ledde till att jag läste till 21,30... *hoppsan*
Sen somnade jag gott! Märkte inte ens när Jocke la sig.

Idag vaknade jag nästan pigg trots att jag var uppe ett par gånger strax innan 5. Max gick upp strax efter 6 men var helt tyst så när klockan var halv 7 så gick Jocke upp för att kolla vad han pysslade med, då satt han vid bordet och åt knäckebröd! Han sa att han var hungrig. =)

Idag var det dags för Leos lungröntgen. Innan dess så följde jag med syster, hon skulle klippa sig. Under tiden passade jag på att shoppa lite, jag var i desperat behov av jeans. Jag äger två par som passar mig, och båda var nerkräkta... =(

Jag hittade ett par jeans, hittade även vårjacka till Max, mjukisbyxor och tröja med Blixten McQueen och lite strumpor och trosor dvs nödvändigheter!

Lungröntgen gick bra, eller utan allt för stora protester... Bilden på rygg var enkel, men när sidobilden skulle tas blev han fullständigt vansinnig, med all rätt... Ingen skön ställning, när man inte vet varför man ska behöva ligga så...

Sen gick jag upp på barnmottagningen, jag ville att de skulle kolla hans knapp. De kom fram till att han hade ett litet sk granulom så han fick lite alvedon. Sen skulle vi vänta en timme tills det hade verkat, därefter skulle man lapisera (en slags etsning) granulomet så det inte blir större, utan krymper.

Max var hos farmor och när syrran skulle hämta honom efter att vi kommit hem så vägrade han. Han skulle äta hos farmor och farfar!
Så när vi satt och åt, så kom de.

Nu ska jag ta och lägga mig. Resten av familjen sover sen länge.

2 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Hoppas ni får en trevlig helg! Måste bara säga att jag är helt fascinerad av hur mycket Leo kan sova. Skönt att han gör det så han hämtar energi=)

Mickis.H sa...

Luna sover också mycket. Varför får han inte ha airomir?
Ska prova svartvinbärssaft :)
Hoppas han krya på sig snart :)
kram