BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 5 mars 2010

Träning, helg igen

Fredag igen och snart ännu en vecka till handlingarna. Tiden rusar iväg. Känns som att det inte var speciellt längesen som vi kom hem med Leo... Kan ju bero på hur mycket som händer runt honom hela tiden. Läkarbesök, sjukgymnast, sprutor, röntgen och massor med dietistbesök!
Det känns som att vi provat nästan all mat på honom, fast vi är nog uppe i 4-5 sorter "bara".

Igår var en lugn dag. Eftersom jag sover dåligt på nätterna så passade jag på att vila lite med att se 2 serier som jag spelat in från onsdagen, Grey´s Anatomy och älskade True Blood!! Som jag saknat den serien.
På eftermiddagen passade jag och syrran på att rensa min ena garderob. Sen kom Max hem, han och farmor hade varit ute och gungat på lekplatsen.

Till middag igår blevc det vildsvinsbiffar med mos och en god sås. Vi åt innan Jocke kom hem eftersom jag skulle iväg och träna på kvällen.
Idag var det det sk mördarpasset... SAS eller styrka, aerobic, step. 90 minuter stenhård träning. När man är mitt uppe i det så är det så fruktansvärt jobbigt, men efteråt, är det en underbar känsla. Man är så totalt tömd på alla krafter. Längtar till på tisdag när det är dags för core-passet. Lite lättare och perfekt som komplement till SAS-passet.

Sen när snön är borta så har jag tänkt att hänga med syrran på joggingrundor, och köra lite intervallträning. Jag har en hel del "deg" på magen som jag vill bli väck med!! Och visst skulle man vilja ha lite tunnare lår... Men vi får väl se hur det går. Allt jag kan bli av med är bra!

Idag tar vi det lite lugnt, jag hade en urusel natt. Vet inte varför, men jag vaknade en gång i timmen från 2 inatt... Klockan 7 var det definitivt slutsovit eftersom Max kom in och sa att det var socker på golvet...
Det visade sig att det var halva sanningen...
På något "mystiskt" sätt hade ströbrödet hamnat tillsammans med sockret OCH lite pasta... Plus att det låg ströbröd på golvet... Jippie sådär på fredagsmorgonen...
Så det blev till att masa sig upp och hämta dammsugaren på syrrans rum, vilket gjorde att hon vaknade, och sen dammsuga köket...

Eftersom Jocke började 9,30 idag så innebär det att han jobbar till 18,30, så jag tror det blir pizza idag... Eg är jag inte sugen på det, var inte så längesen vi åt det. Men samtidigt har jag inte lust att laga något... Får se vad det blir tillslut...

Imorgon lär det bli storhandling, det gapar tomt både i kyl och frys. Skönt att tömma lite i frysen då vi brukar ha fullsmockat där jämt. Man handlar på sig allt för mycket mat.

Sen på kvällen ska vi ha hit kompisar som ska uppvakta Leo, vi hade ju kalas för honom i söndags men de kunde inte komma då. De har ungar i samma åldrar som Max och Leo så det blir nog högljutt... Men så ska det vara.

0 hade något att säga!: